Valborg...

Hej o Ho!
Valborg, var väl inte riktigt lyckad! Jag och Em skulle ha piknick men det blev aldirg, tack vara den vidriga vädret!:(
Så nu sitter man här och skriver i bloggen, ska snart dra o sova. Kanske ringa nån innan man somnar::) som killen på bilden, the gay who is hot, hot, hot and hot, you know who I mean right?
But before I do that, I must dowload this Kanye West new video called Homecoming.! 
Love this song! Den har en underbar bakgrunds musik!
Kanye West has never sing better to my ears:P


Ciao ♥

Projektredovisning

Hej o Ho!image176
Vilken underbar dag det har varit idag. I morse var det inte så kul, för då hade vi projektredovisning och det var lite tråkigt att lyssna på alla andras projektredovisning. Men på eftermiddagen blev jag pigg och glad! Vi hade rättskunskaps och vet ni, Jag och Em gjorde klart fördjupningarbetet som vi inte ska lämnas in förs på 4 veckor! Det är så himla skönt att den är klar och Naturkunskapen är också klar!  Nu är det bara nationella prov i matte C man ska öva på, sen är det värsta över! Sen kan man sola och vänta till balen! Ja just glömde psykologi fördjupning, men den har jag börjat med så den ska bli klar snart!
En glass blev det också på torget! Jag måste bara säga att han killen som säljer glass på torget, är bara för god. Han är alltid trevligt och ibland så bjuder han på glass, nice eller vad:) A ja nu måste jag dra och skriva klar psykologin! Kanske skriver lite mer senare på kvällen!

P.S. För er som inte förstå de före youtube videon jag la upp på bloggen. Vill bara säga att det är videon på en sångerska, Adelina Ismaili, som är den bästa sångerskan Kosovo har. Hennes man dog föra året och den låten hon har gjort är till han! Jag var bara tvungen att lägga ut den, för att den är så vacker och jag blev riktigt rörd av texten. Tänk att hon gav upp allt, hennes Karriär och familj, för att vara med han och nu är han död! Det går rykte om att hon är gravid. Det är lite positivt, nu har hon en levande minne av han! Tänk barnet då, att aldrig få veta vems hans far är. :( sorligt!


Triumf Riza - Dead



Triumf Riza - I dashuri i Adelines, Dead ne tetor 2007!

Adelina Ismaili - Trimit tim



Me cka kam degjuar une, Adelines ja kanë vrarë te dashurin, dhe kjo kënge eshte per at! Mua personalisht me pelqen shume kjo kënge, shume e prekshme! Por kur ka bë këngë te pa bukura e dashura Adelina. Ajo ështe dhe gjithmonë do jet këngetaria ma e mirë e Kosovës per mua!  Degjoje këngen me vemendje dhe do shikosh se dhe ti do prekesh nese ke nji zemer!

Back

image172















Hej & Hola!
Nu är man tillbaka till bloggandet och jag ska vara ärligt, det känns inte lika kul att blogga längre, kanske det kan bero på vädret och olika aktiviteter som tar ens tid. Men i alla fall, så ska jag försöka skriva då och då, för min skull! Vill ju minnas de roliga sakerna man har gjort, under tredje året på gymnasiet!


Dagen började med Matte, som alla måndagar. Vi repeterade för nationella i Matte C, uh vill ej göra det provet men måste! Efter en lärorik mattelektion, fick vi dra vidare till spanska. Idag hade vi tur med spanskan för vår lärare var sjuk och vi fick en ganska slapp lektion. Vi skrev om en film och jag valde Anastsia, den försvunna prinsessan. Skrev väl en och en halv sida och sen drog vi därifrån!


Stack till stan efter skolan och Em köpte en videokamera, en bra och billigt, hon fick den 1000 :- billigare!

Efter shopping turen tog vi bussen hem till mig. Under tiden vi väntade på bussen, så kom en arab fram, en kille som Em har träffat på lorden, men som hon ej tycker om. I alla fall så han kom fram och började prata, och ni skulle se våra minner, skräckslagna som om han var en mördare. Kanske vi överdrev lite men han är konstigt som Fan.  Mer har det väl inte händ! Sitter vid datorn nu och övar på muntliga presentationen till projektarbetet.

 Ha en bra dag du som läser detta:P


Favorit bikini!

Den perfekta bikinin! Snyggt med vit färg, men osmart!
Den kan lätt bli smutsig och den är genomskinlig!

Finns hos www.halens.se
Pris: 199.90


Finns i andra färger också!
Take a look!


Talk about hot

image166
Den här unge mannen är min kompis bara på msn, I know it is kind of lame! Men visst är han het som fan! Musklerna:P Han har till och med lovade att komma och hälsa på! Jag tror 5 % på hanom, men man vet aldrig! Anledning varför han fick vara på min blogg, är för att han är snäll och har snackat med han sen ett år tillabaka om inte mer. Samt att jag har varit lite elak mot han, kanske han förlåt mig nu:P Synd att han ej bor närmare:P
P.S 1Ja,  jag har frågat han om jag får lägga ut hans bilder!
P.S.2 Nice med lite folk som kommentrar, fast att jag skriver bloggen för min skulle så är det kul att folk läser det också;) Ska sova Nu! Ciao ♥♥


Bilder från studentfesten


       I början av kvällen då vi var normala

Jag skrattar och gömmer mig från kameran

Jag och Emelie spelar full! Palla vara full när man kan spela full!

Sofie as Snoop Dog & Maria as Marily Monroe (lika som bär eller vad:P)

Spegel bilder- Me & Em

Don´t Enjoy to much:P
Adios ♥

Today´s Outfit

image164
♥ Skjorta - Belgien
♥ Jeans - Vero Moda
Var bara tvungen att lägga ut dagens outfit, för att jag älskar min jeans skjorta! Den är typ 7 år gammal, köpte den i Belgien! Tänka sig en sån gammal trasa kan vara så fint i dagens läge!  I love it! No more bloging today! Except bilderna som jag ska lägga ut, as i promised myself:P

Rättegång!

image147Hej o Ho!
Vilken dag, den har varit tråkig, kall och rolig!
Den började med att vi hade Naturkunskap och vi fick tillbaka provet! Fick VG, thank God for that! Efter en kvart var lektionen "slut" och vi tog rast till 9:00!  Efter rasten gick vi till Tingsrätten i kylan:( Fan vad det blåste! I alla fall, vi kom in i Sal 1 och det första jag tänkte var, " Fan vad dött det ser ut"!Rättegången började och advokaten började prata med en låg röst som fick mig att somna! Hela rättegången var skrattretande, falsk och tråkigt som fan! Aldrig att jag sätter fot dit igen, (om inte jag behöver)! Inte nog med det, så slutade den sent med: (den skulle ha slutat vid 11:30 och vi fick stanna till ca: 12:00!

Efter rättegången sprang vi halva vägen till skola, på grund av kylan! Åt mat och drog till bryggen, där vi käkade glass, köpte en Daimstrut.
Glassen var nog dagens höjdare! Nu sitter man hemma och ska snart lägga ut Gårdagens bilder som jag och Em tog på Harry´s! Synd att kvällen inte blev lika lyckat som jag hoppades:( Men lite kul var det! Det är synd att folk inte kommer på studentfester, jag fattar inte vad de tänker, de vill ha fest och sen kommer de inte! Men däremot kan jag förstå att det är svårt att ta sig hem om man bor i Mörrum eller Asarum, när man ej har körkort och föräldrarna ska jobba dagens efter! Måste dra Nu, Ska snar hämta min BalKlänning! I can´t wait for it!
Ciao ♥♥♥♥♥


Kändis outfiten

Hej o Ho!

Ikväll blir det studentfest hos Harry´s, kändis tema står på menyn:P
Gissa vem jag ska vara? Jo, den oskyldiga Britney Spears i vidion Baby one more time!
Hittade lite kläder som ser ut uniform liknande, nästan likadana som i hon har vidion.

image145Så här ser outfiten ut
 ♥ Enkelt svart kofta - Vero Moda
(ska kanske byta ut den med en grå kofta)
♥ Skjorta - Gammal plagg från Kaphal
♥ Tjol - köpt i Belgien för 6 år sedan
♥ Stövlar - Prague
♥ Benvärmare - JC, kanske ska ha svarta istället!


 
Orginal kläderna!
Aj då. färgen på tjolen är fel!
Men skjortan är ju vit och koftan får jag byta mot
den gråa.
A ja I tryed :P

Hoppas att många är utklädda annars blir det inte
kul om det är bara några som gör det.

Nu måste jag dra och ta bussen till stan!
Ciao ♥♥♥

Slapp Dag

image146Vilken dag! Snacka om slappt! Tog bussen till skolan kl.7:30 och hade Geografi 8.00!
Kollade på en "dålig" film i Geografin, uh vad jobbigt det var!
Filmen handlade om privatisering och vi jobbar om vattenkraft?
Hmm, vad har det med energi att göra? I filmen tog de upp hur folk inte har dricksvatten,
men mitt arbete gå ut på att skriva om de problem som vattenkraft skapar! Jag fattade inte mening med filmen, men jag såg den i alla fall! Det kan också vara att jag var för trött när jag kollade på filmen och däför inte orkade lyssna vad de sa och vad de menade med det de sa!
Efter filmen stack jag till körskolan, hade en körlektion kl,9:00 och det gick prima, det var ett tag sen man körde, aj då! Få boka mera tider!
Vid 11:30 tog jag o Em bussen hem och nu efter några timmar sitter man här och skriver om dagens aktiviteter!

Måste dra nu och skriva klart Geografi arbete! Fast jag fattar inte vad han vår lärare vill av arbetet:(
Vår Geografi lärare är klart den bäste, men det är lite jobbigt när man fråga honom om någonting och sen början han prata om något annat! Uh!

Student Fest ikväll med Kändis tema på menyn!


The girl can Fashion

image144
(Bilden tagen av hennes hemsida: http://www.fashiontoast.com
Fy fan vad snyggt hon klä sig! Och hon är snygg själv, ett stort plus!
Den outfiten som jag har ringat, är sjukt snyggt! Fuskigt att nåra har det så bra och är rika:(

Free like a bird!

Hej o Hola!
What´s up?:P
Här är det prima. No more testers, snacka om att det känns skönt! Jag känner mig fri som en fågel. Men egentligen är jag inte fri ännu, för att vi har några arbeten vi ska lämna in, som Geografin och Psykologin. Kanske man ska börja nån gång? Imorgon, så smäller det, då ska jag sitta med Geografin hela dan och göra klart den! (Not) Me saying to myself; "Forget the old things and move on!"
Idag hade vi rättkunskapas prov och det gick bra enligt mig, men man vet inte!
Den är i alla fall över, nu behöver man inte tänka mer på prov på ett tag!
Efter skolan drog vi (Em och Jag) till stan, där vi skulle hämta hennes skor från sko makaren, men det sket vi i, eftersom vi inte orkade vänta till 16:20. Em får hämta de imorgon, men då kan jag ej se sko makaren:( Fan med! OBS! Det är inte gubben som lagar skorna som är snygg, utan han som tar emot skorna:P
Måste bara säga att glass och popcorn går inte ihop, jag åt det när jag kom hem och det smakade ej bra! Don´t try it at home:P



Desperate Housewives
- Premiär ikväll Kl. 21:00Kanal 5
Längtar så mycket. Älskar den här serien!
Den är alltid spännande och otroligt bra på alla sätt!
Känns skönt att en ny säsong är här för att stanna!


Ett meddelande till (B)
Te lutem kur ta shikosh kyt Foto, me kupto dhe mu largo!
image143


Jordin Sparks ft Chris brown - NO AIR

Dagens Låt:

Jag Älskar den här låten, den är så sjukt braaaaa!
Synd att man inte har någon man kan dela sina känslor med, så som de beskriver i låten! Och Chris Brown är ju så jädra snygg!

Gårdagens Ballottning

image142









Hola!
Hur är läget hos er?
Själv mår man inte så bta:( Fy fan vad jag har ont i huvudet!
En sak är säkert, drink alldrig om du ej har ätit någonting på hela dan. Egentligen så drack jag inte alls mycket. Jag smakade bara på Emelies glas som hade en hel del vodka, och hur en klung cider. Och ändå känner jag mig spyfärdig och ont i huvudet:( Men man ska inte klaga, ingen tvingade mig.

Gårdagens ballottning var helt klart lyckad.
¤ Killar och tjejer delades i två rum
¤ Nummer dragning
¤ Jakten efter den som hade samma nummer som sig själv
¤ Bingo och där stod Herman Gustavsson, som blev min bal partener.
¤ Alla balpar ropades upp och tjejerna fick en Ros av killarna

Under tiden som man väntade på att tjejerna, som tog hand om balen, fick man prata med nåra i skolan, som man tidigare inte har lagt märke till, som killen med pratproblem, Uh han var för mycke:P
Men kul var det att göra narr av han, och ungen betalade pengarna som vi behövde för att komma in på Harry´s.Han kom fram och pratade med oss och vi sa att vi ej kan komma in på grund av pengarna, han erbjöd inte ett skit. Ja ja så kan det gå. Det var nåra andra killar vid 26 års ålden som faktiskt sa att de kunde samla ihop pengar till oss också, men Em bara gick därifrån:( Harry´s blev inte av, men vi drog till Anna, som hade fest också, där var det dött, folk bara satt och suppade sig och musiken sög, så vi stack hem vid 12.00! (tråkigt)
Men det verkade inte som att det var något roligt hos Harry´s, enligt Anna, Gött:P
ANNARS VAR KVÄLLEN LYCKAD!
Fuck måste dra o plugga på rättkunskapsprovet:( I don´t want toooooo:(
Puss o Kram
 

Happy Birthday to Ervini

Gëzuar ditlindjen Ervini, shpresoj që kyt ditë do e kalosh sa ma bukur qe mundesh! Do doja shume te isha aty dhe ta uroj ditlindjen ma afer, por ngaqe ti jeton ne Italie, eshte pak si e veshtire te vi atje sa per nji urim:P Edhe njiher Gezuar dhe 100 vitë te tjera, me shume lumturi dhe gëzim.

image139 
Cili cun sdo donte kyt tortë?:P

Dagens händelser:

¤ Naturkunskaps prov - Done!image140
¤ Högskole registering hos studera.nu - Done
¤ Balbetalning - Done
¤ Pthomic, reklamations skiten - Done
¤ Hitta en Linne till imorgon - Done, men mamma låter inte mig köpa den:(
¤ Psykologi raporten till Läraren - Done
 
Sådär jag, idag har jag varit duktigt och gjort en hel del som skulle ha gjorts för länge sen! Men bättre sen än aldrig! Nu är det bara att ta det lungt och se framemot ballottning, och hoppas att man inte kommer med en idiot som inte kan prata eller är för ful. Uh! Men men man får ta det som det kommer. Kul kommer det att bli i alla fall. Måste dra nu är helt slut!

P.S. Em jag tror ej jag kan dra till stan imorngon, eftersom jag har redan betalat in balpengarna här i Asarum:(

Jag kan fortfarande be A att komma med de imorgon?


Plugg Dag


Hola!
Idag har jag pluggat sen jag vaknade och ska plugga tills jag går och sover!
Varför? Jo för att vi har Naturkunskpas prov imorgon och då ska jag känna att jag kan allt,
annars kommer jag inte att kunna ha kul på lördag, när ballottning äger rum.
Fy fan vad kul det kommer att bli, hoppas man ej kommer med nån som inte
kan "prata". uh!












Why does studing always have to be boring?:(
Have to go now, and Em, yes he can buy the thing
u wanted, cuz he wanna come to Karlshamn!

Film kväll hos Maria

Hej och Ho.
Hur är läget med er alla idag?
Själv är det toppen och bättre blir det senare när vi, jag Em och Anna ska dra till Maria;)
Blir film och basta, vad gött! Länge sen man bastade!
Måste bara visa en skön bild på en killkompis, Elvis, som ska gifta sig snart;)
Vet ni hur fin hus han har? Fan att jag ej tackade ja när han frågade om vi skulle förlova oss:P ( hahha, nej jag skojar bara man kan ej gifta sig med en bara för pengarna, eller kan man det?:P)
image137

image138
Vem vill ej bo i detta huset?
Men nu måste jag dra Emelie kommer snart!
Ja just kan lägga ut " today´s outfit". Uh vad ytligt man är, men man kanske vill minnas hur man såg ut just idag:P
image136
Puss o kram syns på stan!

How addicted to blogging am I?

Sitter i skolan och kollade runt andras bloggar, mest blondinbelllas, vår lilla svenska blondin som spelar dum.
I alla fall så hittade jag en väldigt intressant sida, där man kan testa sig själv om hur beroende man är, när det kommer till att blogga. Jag fick 81%  :P Vadå beroende?:P
81%

Tisdag

Shopping dag för Emelie!image125
Jag köpte med ett liten linne för bara 50 kr, på vero moda. Men Em hon köpte för 700 kr elr mer:P
Men det hon köpte var asaaaaaaaaa fint! Och den linne /klänning satans snygg!
Förutom shopping så var det skola man fick stå ut med, tyvärr. Och vet ni vad? Vi träffade vår älskade Spanska lärare på vägen till stan. Vi hade en trevligt smatal med henne:P Hon är för "Go", Em remind me to thanks her for everything:P
Mer än detta har det inte hänt:(
Måste dra och plugga på Naturkunskapen:(
Uh vill inte.
Ha det gött!

P.s. här kommer en bild på linnet jag köpte.
image126
Uh mina höfter ser inte bra ut:( Men jag pallar ej ta en bättre bild!

En underbar solig dag

image124
Vilken underbar dag det är idag! Har haft matte i tre timmar och det gick finemang, kunde inte gå bättre! Måste säga att jag och Anna är en bra team, i alla fall när det kommer till matten. Vi fick många uppgifter gjort och vi hade roligt medan vi gjorde det! Efter matten skulle vi egentligen gått til spanskan men vi skulle möte den sexigaste skomakaren i stan. Fy fan vad han var snygg. Hans hy var behagligt att titta på, lika fint vaniljglass. Hans ögon var mörk bruna och han bar en franks mössan  som gjorde han ännu sexigare. Vem visste att en skomakare kan vara så snygg, fan måste "fixa" några skor veckan som kommer:P Eller ännu bättre, försöka få sommarjobb där:P hehe. Nä men allvarigt han var satans sexig och snygg, ska bli kul att se han igen på tisdag, då Emelie ska hämta sina skor. Nu kan ni säkert förstå varför vi inte kunde gå till spanskan:P
Uh, Spanska lektionen är inte roligt. Men den är snart över, fan vad gött.
Except vår möte med den sexiga skomakaren i stan, gick vi lite runt på stan och Em hittad en jätte fin känning, som passade henne jätte bra, Men hon köpte ej den! Vi kollade också på skor (som vanligt) men jag har inte råd med skor eller något annat, Tack Gode gud att jag inte har spenderat mina 400 kr på Karl-Oskar & Kristina, nu när sommarkläderna har börjat komma in i affärerna. Måste till HM snart och börja sola inför balen! Shit måste göra en lista på vad jag och Em måste göra innan balen. Längtar som fan! Det var allt jag har gjort hittills, men dagen är inte slut.

Picture from Prague

image121
Me and Emelie in Pragueimage123




















    Me, Lydia och Anna
(I tryed to take a picture of me, didn´t go that well)

Söndag

image120
Vaknade för ett tag sen och började dagen med att äta en snickers, nyttig jag är:) Och nu sitter man här och skriver i min lilla blogg /dagbok. Det är sjukt hur mycket tid jag lägger på bloggen, och jag älskar allt jag skriver och lägger ut här! Fast att der är bara 20 som kollar varje dag, så är jag glad att jag har en blogg, där jag kan skriva om vad jag vill! Ibland skriver jag på albanska när det handlar om något som är Albansk, och inte många kan förstå det jag skriver, ännu bättre:P

Dagens Låt: 50 Cent AYO Technology feat Justin Timberlake


Looooove this song, sketa bra!

Ervisi doli nga Big Brother albania


(Fotoja e marrur nga http://bigbrother.top-channel.tv/)

Banori i shtëpise me te famshme ne bote, që sonte e la ishte Ervisi.
Ai kishte marrur 48% vota nga publiku. Dhe ishin 6 ne nominim. Dmth kjo ishte një siffer shumë e madhe.
Gjëja interesantë eshte cfarë gabimi ka bë ai qe pukliku e ka nominuar? Ervisi nuk e tha mendimin e ti, por une mendoj qe gabimi i ti esht që e ka be vehten ma te zgjuar që banoret tjerë ne shtepi dhe ka folur shume keq për Rominen ( Goca qe askush nuk fol mire ne shtepine e big brother albania). Nejse, ai doli dhe loja vazhdon!  Në nominim per javen qe vjen jane: Poli, Ina, Najada, Arberi, Romina dhe Astriti.
Shohim se si java shkon dhe kush del javen qe vjen!
foto ështe Ervisi dhe Ina. Ervini me lot në sy nga
deshira qe donte te rri ne shtepi dhe mos te delte.

Big Brother Albania


(Fotoja është marrur nga kjo adress: http://bigbrother.top-channel.tv/)
Big Brother Albania, Sontë ne orën 21:00, në To-Channel
Kush don që te dal sonte?
Ina, Besarta, Najada, Romina, Ervisi apo Astriti?
Për mendimin tim, them që banori qe duhet te dal nga shtëpi ështe Astriti!
Dhe argumenti ësht që Astriti nuk ështe per aty. Une mendojë që ai eshte shume ndryshe nga banoret tjerë. Ndersa Besarta, Ervini, Ina, Nadja dhe Romina jan shume më të  gjallra në shtëpinë.
Ina s´duhet te dal sepse ajo qe po ndoll mbes Polit, Ines dhe Ildes është shumë interesante dhe te ben që ta ndjek Big Brother albanian edhe ma shume se më parë. Por te gjith nuk mendojnë si une, dhe besoj se Ina do dal nga shtepia:( (edhe pse albsolutisht nuk dua që ajo te dal)
Nese gjith Kosova s`do e votonte Besarten ajo do delté me njiher, sepse nga diskutimet e banorve ajo nuk merr pjesë ne diskutime dhe nuk po "hapet" për banoret dhe per shikuasit.
Një gjë që Ervini i tha Beses, me ka bëre peshtypje. Besa tha qe une kam shume për te dhënë por pres per momentin e duhur, dhe Ervini i tha që s´duhet te pritesh shume sepse njerëzit nuk te presin ty.
Dhe unë e kuptova që  Ervini, ka dhënë gjithcka ne fillim dhe Besa po ben keq qe s´po hapet per te ghith shikuasit dhe banoret e shtëpisë. Por nese ai ka dhëne gjithcka ne fillim dhe nuk ka pritur aq shume sa Besa po pret, ater pse ai thot që Besa ska cka me dhën ma,ne diskutime me banoret tjerë ne shtepinë?
Personalish mua me pelqen shume Ervini si djalë, por rolin që ai e ka marr ne shtpinë e Big brothers albania eshte e mujshmë! Duhe ta ul vehten nga qielli.

E din cka është Big Brother Albania? Jo? Ater shiko videon poshtë dhe shpresoj që do te pelqejnë. Big Brother albania mundesh ta ndjek ne Kanalet Big Brother 1, dhe Big Brother 2!(Për ta shikuar kyt reality show, duhet te kesh digitalb)


( Big Brother albania, dita 41, dmth dita e djeshme)

Done, Finito, U krye, Klart and teljose

image119
Nu är Högskoleprovet över! Och det var skit kul, men svårt var det också.
Nu är det i alla fall över, och Naturkunskapetsprovet kan början:P
Uh måste börja plugga igen!
Vet ni, två ord från den gamla natutionella proverna, på ORD delen, och jag kunde de!
Synd att det inte kom fler av de, men det var bra att  2 kom så att man inte känner att
man har övat i öndan. Det var väl att från dagens aktiviteter.
Nu måste jag gå och äta, är piss hungrig och har jävlig ont i nacken:(

Veckans skämt:

Vad sa Gud efter att ha skapat mannen?

"Bättra kan jag!

Visste är den bra?:P


Uh Jag vill Inte göra Högskoleprovet

image118
Dagen har varit bra men Imorgon blir det inte roligt:(
Högskoleprovet är imorgon klockan 8:15, hur tidigt som helst:(
Inte nog med att den så börjar den  tidigt  och slutar sent!
Sen så vet man inte vad man ska plugga på? Jo visst jag kan svenska ord som har kommit på gammla prov, men de är helt Cp-skadat! Först tänkte jag skriva en berättelse med alla ord så att jag kan komma ihåg de lättare, men jag är för lat. Gör det kanske efter provet, på söndag (för skojs skull)
Om Svenskan är svår, Hur i helsike ska det gå med engelskan? Den är ju helt kört!
Matten är lite lättare thanks God, där kanske man kan få 2 rätt:P
Uh jag vill inte göra det!!!! Men jag måste, har betalat och allt. Det kan inte bli värre än vad det är!

Jag måste bara säga att jag är otursunge! Idag skulle jag till SYV, kl:13:30. Hon skulle visa mig hur man söker till högaskolan, Men så klart gick det inte för att smarta jag hade inte skapat ett använda konto!
Vem visste att man måste vänta på en kod som man får hem, för att bekräfta informationen man gav om sig själv.
Man brukar annars får det direkt på hotmail adressen, Men nej så klart inte. Jag ska ha oturen med mig!
Skönt att jag stack till henne idag, annars hade försökt ansökta till högskolan en dag innan, och då hade det varit kört! Få gå till henne på Tisdag istället.
Nu tror säkert alla att jag ska gå på högskola, men det är inte sant, för jag vet inte ännu.
Först får jag se om jag kommer in och  var jag kommer in och sen få se om jag är sugen på plugga vidare.
Jag önskar jag var liten och inte behöver göra så mång val. Jag är inte Redo, kan inte mamma förstå det?
Uh nu skriver jag bara en massa trista saker. Fy:P
Måste dra och läsa igenom än en gång de gammla högskoloproverna!

Puss och Kram

P.S Vote No for Kledi´s Beard:P


Provade min balklänning

Tjenare!
Vilken underbar dag det har varit.
Vaknade tidigt, borstade tänderna, klädde på mig och haimage116de mina Fina Tygskor på mig plus min vår jacka som Jag Älskar mer än all!
När jag kom ut från kände man solen skina mot ansiktet och kände en underbar och piggande vår känsla.
I Skolan hade vi bara Naturkunskap och sen slutade vi för dagen. Helt sjukt underbar!
Efter skolan hade jag körlektion som gick super bra!
Men detta är inte dagens bästa, utan Min fina västa som jag köpte på före detta Wedins!
Lite dumt att jag köpte den, Men den var på rea och den kostade under 100 kronor, hur kan man motsåt priset?
Det var absolut en impuls köp och jag var rädd att mamma skulle bli arg, men det blev hon inte, så allt bra;)
Kl:17:00 stack jag till Karlshamn för att prova min Balklänning, som var såååååååååååååååååå Fin. Helt underbar färg och den satt sketa bra. Kostade lite mycket, 3000 kr, men det är den värd. Ja just, hon erbjöd sig att sy en väska, av samma tyg som klänning, Perfekt!

En rolig bild som Silva hittade!
Skönt att teksten "inte" beskriver min besvikelse på livet:P
image117

Never, Never

Shit vad mycket jag har skrivit idag på bloggen!
Inte bra måste ta en paus, men innan jag går jag Måste lägga ut den här Vidion med Brick N  Lace - Never Never
Den är sketa bra:)


Vita Tygskor

image115 Hecho y Dicho
(Sagt och gjort)
Här är de efterlängtade tygskorna som jag har velat ha, sen igår jag såg de på walk on!
Visste är de fina? Vita och frächa, Love them!
Sköna att gå i är de också!
Det som är mindre bra med dessa skor är att de är vita och kan lätt bli smutsiga! Men det får man väl ta!
Efter shopping kollade vi (me and em) men vi hittade ingenting. Det är kanske bra att vi ej hittade något nytt, måste börja spara pengarna! Har köpt rätt mycket denna veckan:(! Men men det sägs att.... 
A girl can never have to many shoes!

Mer har det inte händ idag!
Kanske ska läsa igenom gamla högskoloprov.
Ska göra Högskoloprovet på Lördag Kl:8:15 - 16-15
( Jippi can´t wait)

Beyonce Knowles

image112
image114

                       (Made By Ida)

Citat

Tjoho!
Sitter i skolan och har rast i 2 timmar, tråkigt som fan! Men för att göra den här dagen lite roligare så såg jag en bok i Väggans bibliotek där jag hittade några roliga och seriösa citat. Läs igenom för de är värda att lägga tid på de;) (enligt mig)
Dagens planer är inte stora, jag ska till Walk on efter skolan och köpa mina Tygskor. Måste ha dom!
Karlskrona blev inte av, tack vare vår lärare som ville ha återsamling klockan12.00, typiskt oss, alltid otur med oss.

Citat

" Han vet vad som är rätt och fel, han lyckas alltid välja fel"
                                            (Joel om sin kompis)

" Den svenske mannen älskar sällan, men snabbt"

 "
Kärlek är en komedi i Frankrike, en tragedi i England, en melodram i Tyskland, en opera i Itlaien och "en rolig halvtimme" i Sverige"

" Idag är det en större synd att äta en bakelse än att vara otrogen"
               
(Ulf Wallin, 1997)
Skatter " vi ska inte gnälla över de höga skatterna utan glädjas över att de är lägre idag än de någonsin kommer att bli" (Erik Lundberg)

 "
I Sverige kan man ha hur fel som helst, bara man är i rätt sällskap"
         ( Ian Wachmeister, 1995
)

Mera citat finns det att läsa i "
Citatbokoen av Bahman Dehgan"

Citat av Homer Simpos

"Bara för att jag inte bryr mig behöver inte betyda att jag inte förstår."

"Men Marge, jag lovar att jag aldrig tänkte att du skulle få reda på det."

"Marge, det krävs två för att ljuga. En för att ljuga och en för att lyssna"
                    (
Källa: http://www.jesper.nu/artiklar/humor/citat/simpson.php)

"Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker.

Bert Karlsson om Bosse Ringholm "


"Lika upphetsande som att kyssa sin egen syster

Göran Persson om EU-valet 2004"

"Problemet är att Gud gav mannen både hjärna och penis, men bara tillräckligt med blod för att försörja en i taget." Robin Williams
           (Källa: Garv.se)


Emelie, you are the best Girl friend a Girl can Have

"I alla fall så har jag ännu en roll med Arsida, min allra bästa vän. Med henne känner jag mig trygg. Verkligen trygg. Hon förstår mig och min humor. Hon känner mig innan och utantill. Vi har känt varandra sen vi började på gymnasiet, i snart tre år nu. Jag kan lugnt säga att med henne har jag den mest bekväma rollen. Att vara den jag verkligen vill vara". (Hämtat av Emelies blogg, www.emmesn.blogg.se)

Jag måste bara säga att när jag läste detta inlägg på hennes blogg, blev jag så klart jätte glad men också förvånad! Visst är vi bästa kompisar och har ALLTID kul, vad vi än gör, men att du trivs så bra med mig är bara för mycket att begära! Tänk om vi inte hade gått på samma klass? Då hade vi aldrig träffat eller pratat med varandra:(
Min första intryck om dig, Emelie, var att du är en blyg tjej som inte alls ville gå i den klassen du går nu, och detta var bara fösta dagen i ettan.
Måste erkänna att jag trodde inte att du var en av de tjejerna jag skulle börja omgås med. Anledning var väl att du var mer för dig själv, fast du var med Anna M och Anna G. De hade lite mer gemsamma än vad du hade med de. Jag kommer ihåg som igår den andra dagen i ettan, när jag bad er om hjälp att hitta till VäggaBadet.
Man kan tro att jag bara bad om hjälp för att kunna omgås med er, men så var det inte. Jag visste verkligen  inte hur man hitta till Vägga Badet, fast jag har varit där typ 1000 gånger med bil då.
I alla fall, den dagen började vår resa som vänner. Anna M var förvånad att jag började omgås med er, kanske det berodde på kläderna! Men i början då jag "kom" in i ert grupp, pratade jag mer med Anna G, (don´t ask why).
Sen efter ett tag så började du öpnna dig mer och mer, och det visade sig att vi hade mycket gemensamt. Jag glömmer aldrig när du skrek högt "Han var snygg, tro ni han hörde" och så klart han hörde och vände sig.
En sak är säkert att du kommer alltid att vara min kompis och vi kommer alltid att ha kul tillsammans!
You are the best girl friend a girl can Have!

 I´am too pretty to do math" är hennes replik!;)
image111
 

Back on Track!

image108

Som ni alla har märkt så har inte Bloggen fungerat på 2 dygn.
Detta berode på att de skulle flytta till ett annat
Bloggplattform. Men tyvärr blev det inte som de hade tänkt! Anyway Nu funkar bloggen igen!:) Måste säga att det har varit tomt att inte kunna skriva på bloggen, det är så jädra skönt att kunna skriva igen.

¤ Dagens Händelser
Skola som vanligt, men vi slutade tidigt idag! Egentligen skulle vi inte sluta så tidigt, men vår rättskunskaps lärare är för go. Vi fick 13 uppgifter att göra med facit på baksidan!Heheh mening att lägga tid på att hitta svaret, tack gode Gud Em kollade på baksidan av pappret:) Efter skolan stack vi till stan (som vi alltid gör). Där jag hittade ett par Tygskor som jag ska köpa imorgon! Em hittade en vit klänning som var skit fin! Egentligen ska vi till Karlskrona imorn men det kanske inte blir av nu när vi hittade några snygga kläder i vår lilla Karlshamn! Dagen har varit underbar och solen har varit ett stort plus. Däremot var det inte bra att jag avbokade min körlektion! Men men så kan det gå

Dagens Fynd
image109
Wedins bara 10 kr:)

Bye Love you all!

Shopping i Karlskrona + Bio (29/3)

Tjoho to all of you out there!
Idag den 29/3 blev det shopping i Karlskrona med min familje.
Hittade en massa men hade inte mycket pengar med mig så det blev inte mycket jag fick med mig hem:(
Detta är de små fynden jag hittade!
image106
Linne - 49 kr från HM
Skjorta - 149 :- Hm
Bikini - 70 kr/st Gina Tricot

Bio Med Mr XY
image110
I lördags var jag och MrXY på Bio och vi kollade på Juno
Filmen var inte den bästa och inte den värsta jag har sätt!
Tjejen Juno var rolig men den var lite långtråkigt tyckte jag!
Men Kolla själv så kanske du gillar den mer än jag:P
(Jag är bäst på att göra reklam för nåt (Not))
------------> SNYGG BILD PÅ JUNO
 Mer hände inte den lördagen!
Puss och Kram!

RSS 2.0