2008 i bilder och text

Januari

År 2008 började och sista termin på Väggaskolan väntade på mig. Jag minns att jag var nervös och rädd för det nya året. Mycket skulle hända: balen, studenten, slutbetyg, högskola, semester i hemlandet.  Jag hade inte haft blogg ännu, men jag vet att jag började läsa Kenzas och Blondinbellas blogg, och var sugen på att ha en också.


Februari


Efter allt läsande på andras bloggar, bestämde jag för att skapa en egen blogg. Sagt och gjort och bloggen http://www.onlyyouandme.blogg.se/ kom till liv. Började skriva om allt möjligt. Om bakande, min outfit och mycket annat.

Skolan hade börjat och man gick till normala livet. Plugg och Harrys varje fredag.

Den mest händelserika saken som hände i februari 2008, är att Kosovo blev självständigt. (2008-02-17)Vilken glädje, så länge man har väntat på det.


Bästa köpet var klart sommar jackan jag köpte på Vero Moda. Och bilden i mitten visar hur jag såg ut i februari, inte stor skillnad med andra ord.

















Mars


Skolan tog det mesta av min då under mars månaden. Blev många ute kvällar med Anna och Emelie. Mat Tina vann Let´s Dance och Perreli vann Melodifestivalen. Jag minns inte något spännande händelse som hände då, men varje Harrys ut kväll var en spännande händelse i sig.

Måste säga att jag tycket jag hade fina outfits på mig, alltid ett plus på kanten.


Jag, Emelie och Anna på bilden.

April

Kylan börja gå tillbaka och man längtade till sommaren som bara den.

Bästa minnet är nog kändisfesten hos Harrys. Jag var Britney Spears, men kläderna som hon har i låten, hit my baby one more time. Köpte ett par vita skor som jag älskade så mycket. Tyvärr gick de sönder rätt snabbt. Började klä mig bara i Jeans.

Vita skor, jeans outfit, kort hår och britney look a like.


Maj

Kära maj månaden var helt underbar. Det blev mest fixande med bal klänningen, hitta de rätta skorna och väskan.

Ballottning är värd att minnas. Killarna som vi kallade Kroken, och Rosa Panten träffade vi på ballottningen. Drack champagne på balen och hade världs kul. Klänningen som ni ser på bilden, sydde jag hos en tant och älskade den så mycket, och jag älskar den idag med.

Jag och min balpartner, Herman. Jag &Emelie, Jag & Anna, Gerta &Jag

Juni


Balen, skolavslutning, goda drinkar, goda champagne och mycket skoj. Bästa månaden någonsin.


Jag, min baltårta, jag som liten, jag och syrran (Silva)



Juli

Sol vind och vatten. Jordgubbs månaden. Ätit en massa jordgubbar och badat i Italien och hemlandet.

Jag, Bari - Italien, Jag & Dona (kusin) och jag på stranden.

Augusti


Hemlandet med familjen. Bodde på ett hotell vid havet och badade och solade i 15 dagar. Gick lång strand promenader med trevliga människor. Träffade M, (bartender) och en kille som älskade att spela volleyboll. Killen spelade volleyboll från 9 på morgon till 9 på kvällen, nästan utan stopp, helt sjukt. Silva träffade D, den stora kärleken. Bästa månaden på hela året. Sjukt kul man hade. Brun blev man också. Choklad brun. Jag fick också beskred att jag kom in på högskolan, en lyckad månad.


Jag och mina systrar!


Augusti

Gick på bröllop och dansade för fullt i hemlandet. Sa farväl till familjen och kom hem den 20 hem.

Började smått på högskolan och gillade det jag såg. Var glad att Emelie skulle börja där med, men den glädjen varade inte länge, då hon slutade. Men det var lugnt, för jag träffade söta Rwan efter ett tag.

På en introduktionsdag då vi skulle träffas som en klass, satt sig Rwan jämte mig, och jag hälsade hej och det var inte mer med det. Efter ett tag upptäcker jag att vi har samma tröja, men tydligen inte Rwan för hon sa ingenting om det. När träffen med klassen slutade, sa jag bara hög till henne, snygg tröja och då upptäckte hon att vi hade samma tröja. Sen denna dag har vi varit klasskompisar och hon är den perfekta tjejen jag någonsin har träffat. En söt och god tjej.
Köpte min första laptop!


September

Skolan började och det blev massa shopping till skolan. Det hände ingenting kul, men livet blev det normala igen.


Oktober

Började fotografera med en usel kamera, dvs min mobilkameran. Skolan rullade på och livet började bli tråkigare och tråkigare. 
Tentorna gick bra. Köpte min första mössa ever på H&M.

Min fina bild

Mössan

November

 Skolan fortsatte och det blev massa tjat om bokslutet som var svårt att plugga in.
Började baka LusseKatter som blev skit goda. Och Alexandra upptäckte min blogg och jag hennes.

Lussekatter

December

Julafton, Nyårsafton, massa shoppande och pluggande.
Syrran fyllde 12 år och massa presenter och nyårspresenter köptes in.
Bland annat, en klänning, tröja och öronhänge till lilla syster, en pälsjacka till Silva,
en fin tröja till mamma, Kalsonger, parfym, champo och aftershave till pappa.



Japp det var mitt år i bilder och text. Enjoy!

Tacka Alexandra


Birthday Kid- she on the picture!

Detta inlägg är skriven tack vare Alexandra. Om det inte hade varit för henne, hade inte detta underbara inlägg aldrig uppstått.


Dagen har varit väldigt tråkigt, men ändå roligt. 

Började med att min jag blev väckt av telefonen av syrrans kompis. Hon skulle tydligen gratulera henne för hon fyller faktiskt 12 år idag. Skit vad tiden går, jag minns som igår när jag tog hand om henne, när hon var lite, och jag minns väl hur envis hon var när hon skulle sova. Jag kunde sitta med henne i timmar och ändå inte få henne att somna. Och idag är hon 12 år och lika lång som jag. Vad ska man säga, hon är vuxen nu.


Eftersom jag älskar min lilla syster så bakade jag en tårta till henne. Bild på tårtan har hon på sin egen blogg, http://www.gertacurraj.blogg.se/ om ni nu vill se tårtan. Har också gjort lite av läxan men fastnade på en uppgift och gav upp skiten.  Men ska försöka igen på tåget och på rasten i skolan.

Det var allt för idag kära väninnor.    

      


Fredag


( Tröjan från Gina Tricot.)

Redan fredag igen, men det känns inte som fredag, då man har haft så mycket ledighet. Jag är inte glad att det är fredag för imorgon får vi veta om vi klarade tentan på redovisnings, och det känns för jävligt. Tänk om man inte har klarat skiten, då måste man plugga allt igen.


Idag har jag varit i Karlskrona igen, och shoppat med familjen. Köpte en vit tröja och en svart t-shirt på Gina Tricot. Vilken kö alltså. Jag var nära att svimma av värmen och all folk. Uh inte kul.


Mer än shopping har jag inte hunnit med, nu ligger man i sängen halv död och bloggar. Imorgon måste jag göra läxan som vi har till på tisdag. Ha det gött allihop.


Shqip

Sot isha per shopping me familje dhe bleva ca rroba dhe nji cante shkolle. Blusa ne foto ështe nji nga rrobat e blera. Sot kishte aq shume njerz ne Pazar sa gati me ra te fikt nga shum vapa dhe njerzit.

Pervec shopping, me mori nji njeri nga shqiperia me nji numer që une nuk e njoh. Por e di që eshte nga shqiperia nga prefiksi 00355, dhe do doja shume ta di kush ështe. E mora ne telefon kyt numer por me del vec nji këng si zile dhe nuk e hap kushL Cudi e madhe.


Tani do flej gjume para Televisorit dhe nese duhet me be mesimet e te martes. Naten te gjith..


Australia




Austalia - filmen

Då har man sett den omtalade filmen Australia, och Ja den är lika bra, om inte bättre, än det sägs vara.

Nicole Kidman spelade underbart bra att man blev rörd av filmen. Och Hugh Jackman var gudomligt snygg och sexigt att man blev yr av hans utstråligt. Kan bara säga att man Måste filmen. Den är väldigt spännanden och man vet aldrig vad som händer nästa steg.


Utöver Bio med Emelie har jag vara varit hemma och slappat framför tv.

Och pratat med en ängelJ A sån underbar röst ängeln har.


Shqip:

Sot isha me nji shpoqe ne cinema dhe shikuam filmin Australia. Nji film shume shume I bukur dhe shume romantik. Filmen bën fjale per aborigenerna (zezaket) dhe te bardhet i hjeken nga vendi i tyre. Kyt film duhet ta shohin te gjith sepse te prek ne zemër.


Pervec filmit kam folur dhe me nji cun te mire që ka zë si nji engjull dhe tani do shikoj tv dhe gjume. Nji ditë e qete dhe e bukur, ska ma mire.


Och ätit En tomte choklad!

Kalle Anka - ett måste på julafton


Min idag - i sängen hela dagen.
HoHo kära barn...!

Hur är läget mer er alla? Fått några julklappar? Ätit god mat? Kysst någon under misteln? Bråkat med släkten? Fått huvudverk av alla gamla pinsamma historier och gamla bilder som man har glöm sen senast julafton? Druckit för mycket?


Lilla jag firar inte jul så jag slipper alla pinsamma och jobbiga saker. Istället blir det Ny Års firande varje år med familjen. Något som min mamma och pappa tar väldigt allvarig. För några dagar sen bad min syster mamma om pengar och då gav hon henne pengarna, om hon gick med på att dansa på Ny Års afton. Detta gör mig väldigt rädd och sist jag dansade på Ny år var det tack vare all champagne jag hade druckit. Kanske man få dricka mycket i år med, så går det lättare att göra bort sig.


Idag har jag varit i sängen hela dagen. Från min älskade säng har jag kollat på Kalle Anka klockan tre, något man gör varje år. Ätit pizza och massa Godis. Imorgon funderar jag på att gå ut till Harry´s, men bara om Emelie följer med.
Jag saknar tiden då vi två hade så jävla roligt ihop. ALDRIG att vi hade tråkig på fester vi gick. Till och med i skolan hade vi kul, och man ville till skolan varje dag. Du är den bästa som finns Emelie och det är så synd att man inte träffas lika ofta.


Men imorgon blir det äta ut och sen Harry´s om vi kommer in. Ska bli jätte kul. Måste få tag på Lydia och fråga Anna om hon vill hänga med.


Hoppas ni alla har haft en underbar dag, och fortsatt bra kväll.


God Jul, Merry Christmas, Gëzuar Krishlindjen...


God Jul på er alla. Hoppas ni får en underbar jul och underbara julklappar.
Gëzuar festen e krishlindjes me shume dhurata dhe gëzime te jet kjo ditåe.

Kejsi Tola - Më merr ne ëndërr


Kejsi Tola är tjejen som ska presentera Albanien i

Euro Vision Song Contest år 2009, som kommer att hållas i Moskva.
Lyssna på låten DU kommer också att älska henne.


Kejsi Tola doli fitusja që do presantoj shqiperine ne EuroVisionSongConst vitin që do vi.

Dan för juldagen.



Vilken dag alltså, helt sjukt.

Började med att jag tog tåget till skolan klockan 8:30. På tågstationen flörtar en 30-åring med mig, en ful sådan, tyvärr. Han börjar med att hälsa mig välkommen till vänterummet på tågstationen, och börjar fråga vart jag ska och varför. Jag svarade ärligt och snällt och trodde att gubben skulle dra. Men icke sann icke. I stället pratade han på som bara den, och gav en komplimang till min så kallade sexiga stövlar enligt honom. Han säger rätt ut, snygga och sexiga stövlar du har och sen rör han vid de och säger att man kan fälla ner de? (Chockad som bara den var jag). Jag säger tack, med en konstigt min och ber till Gud att han ska dra.

En än gång drar inte gubben, utan istället säger han, jag köpte ett par klackar till min kärring (hans ordval för sin fru) men det passar inte henne, då hon ser ut som Bambi på is när hon går.
Jag små ler och skrattar med honom, en ansträngande skratt, och ta en tidigt att läsa i. Då fattar han att jag INTE vill prata med honom, så istället säger han God Jul och Gott Nytt år, och jag går ut till tåget. Allt detta hände på tio minuter klockan 8:10 på morgon och jag är inte en morgon människa, så man kan lätt säga att han pissed Me off. What a smack.


Efter all detta är jag äntligen på tåget och på vägg till Kristianstad. På tåget var också familj med  två barn, en dotter och en son. Tågresenären kommer och kollar min biljett rätt länge och sedan går han till familjen och kollar på deras. Barn Familjen var tydligen på väg till Amerika och skulle till Kastrup och de hade lämnat sina väskor i korridoren. Kära tågresenären säger till de att hålla en öga på väskorna då i Malmö kan det komma någon på tåget och ta de. Det var det sagt och de tackade han för upplysningen. När kära jag ska gå av tåget, då säger sonen till familjen " Mamma hon (jag) ska gå av tåget kolla våra väskor". Ser jag ut som tjuv, eller vad? Jag flinade för mig själv och tänkte röra väskorna bara för att jävlas med de, men det gjorde jag inte.


När jag väl var i skolan, gjorde vi (jag, Rwan och den utökade killen i gruppen) nästan klart uppgiften, enligt oss, men mycket ser inte rätt ut. Aja det löser sig Rwan, få inte panik nu. Efter skolan hittade vi (rätta sagt jag) ett skatt som var väl till hans, men vi lämnade tillbaka den. Blev bland annat shopping hos Rusta (3 filmer) och för Rwan en massa Hushålls grejer. En hushållsfru har vår lilla Rwan blivit.


Nu blir det film tittande med soppa. Och imorgon är det Julafton. Nice..!


Dita ime ne shqip!


Cfare ditë e pa besushme që ishte sot.

Si cdo dite u cova nga gjumi, bera dush, u vesha dhe mora autobusin per me ik tek treni. Sot isha ne humor dhe mora nji autobus ma here, dhe po pritja tek stationi i trenit deri sa te vin treni. Dhe ketu fillojne cuditurit e ditës. Nji burr ne moshen 30 vjecar, me thot Mire se erdhe direk sa hy tek stationi dhe ja nis me folur me mua per shkollen e ti që e ka bere njiher ne jeten e ti. Dhe me thot ku do ikesh ti dhe cka do besh atje. Une me respektin ma te madh i tregoj qe do iku ne shkolle. Ishalla spo me fol ma, po mendoja une me vehten por nuk kam fat une. Dhe burri I vjeter akoma po fol me mua, dhe kyt her me thot ke ke kepuc shume sexy dhe fillon ti mi perkas kepucet por une u largova.

Ne fetyren time kishi nji dukje shume te cuditshme ngaqë ai me trembi, por ai burri ne moshe nuk e shikoj që une ndjeja sikret nga ajo gjë. Dhe akoma filloj te flet. Dhe thot, une ja bleva nji par taka places time por nuk din te ec ne to dhe duket si Bambi ne akull. Sikur une do doja ta di kyt gjë?


Deri ketu i kisha duruar boll dhe që ta kuptoj që NUK DUA te flas me at, mora gazetan ta lexoj dhe ater e kupton ai që une sdua te flas me te. Sa idiota ka bota.

Pervec kesaj gjëra, nji cun i vogel me bëri vjedhcake? Kur ai mendoj se do ja marr cantat e familjes te ti,që i kishin ne koridor ne trenit.


Gjith keto gjëa ndodhen ne mengjes. Mbas që më ne fund isha ne shkolle, bëme ca punime dhe shopping me shoqe time.


Tani do ha nji supe te mire dhe do shikoj ca filma që i  bleva sot.

Naten te gjith dhe Vissi te dua shume.


Skola


(Bilden passar bra nu till Julen.)

Min syster är den klantiska människan på jorden. Och nej jag överdriver inte, när jag säger den klantiska människan på

jorden. När jag kom hem hittade jag kabeln som är till Internet sönder, och denna tacka vare henne. Jag hatar när folk rör mina saker, och mest när de rör MIN laptop

I
dag den 22 december 2008 blev det skola för min del. En räkneövning som var SKIT svårt, och jag tycket verkligen syns om de som inte kom på den, då de kommer att ha väldigt kämpigt att få rätt på övningarna. Men det finna andra tillfälle kanske.


Idag gjorde min kära vän Rwan ett väldigt stort misstag, då hon sa ja till en viss person. Vi hade det så bra, bara jag och hon, men det räckte inte med mig utan hon ville ha en till.  That´s life, ibland räcker man inte till.


Utöver skolan, så drog jag till H&M och köpte en skinnjacka till Silva och hann med den tidiga tåget hem. Fy fan vad jobbigt det var att springa i klack. Men skinnjackan är skit snygg och syrran blev glad och jag är för snäll.


Imorgon blir det skola igen, vid klockan 9:30. Detta betyder att jag får vakna väldigt tidigt och kommer att behöva jobba med ett arbete till sent. Kul.


Shqip


Po ja filloj me then që motra ime ështe njeriu ma kallafate ne bote. Dhe spo tallem vertet ma kallafatja ne bote. Sot kur erdha nga shkolla e gjeta nji kabul, që e kam per internet, te prishur nga ajo. Zot sa ti con nervat, por me ne fund e rregullova kabullin.


Sot isha ne shkolle. Dhe nese Vissi nuk me kishte cua me sms, kisha mbet pa shkolle, ngaqë  kisha harruar me vu alarmin ne telefone. Ore cuat je zemer. Dhe me vjen keq që nuk mujta me te nxehte sot!

Sot ne shkolla kemi pas dicka mesime te veshtira shume, por tani me duket se i kuptoj. Shkretet ata që nuk erdhen sot ne shkolle, dhe duhet ti mesojne vehte ato mesime. Jo gjë e lehte.


Mbas shkolles ika tek nji dyqan dhe ja bleva motres dicka që deshti dhe ater trenin per shtepi.

Neser prap shkolle, bile shume here. Dhe shume mesime do me duhet te bej neser.

Kaq ishte dita ime, dhe tani do shikoj tv dhe gjume

P.S Takat jan te bukura por te vdesin kur ec shume me to. Aj Aj këmbet e mia sme dojne aq shume sonte, nga lodhja që ju kam shkarkuar.

.


Shopping



Idag blev det shopping för hela slanten, och då menar jag bokstavligt talat shopping för hela slanten för jag har inte ett öre över. Det blev bland annat, skor, tröjor, bh i stora lass och new års presenter till mamma. Fina saker hittade jag i Karlskrona.  Sen blev det McDonalds och hemåt. För första gången på åratal gick allt smidigt och utan bråk. Fy fan vad skönt det var. Ikväll ska man kolla på Love Actually och sen Sova. Få ta och göra Läxan vi har imorgon.

Shqip

Sot dola per shopping me gjith familjen. Dhe cdo pare që kisha ne cep u spenzuan. Gjërat që u bleren janë, 1 fustan i zi, 1 cup te zi me grihe, 3 bras (sutjena) , nji pare kepuc me taka dhe nji dhurate per mamin tim. Mbas te blerave McDonalds per buk dhe drejt per ne shtepi. Por sot e kaluam shume mire, sepse gjithmone kur dalim me gjith familjes dikujt i ngel hatri por jo sot. Dite historike per familjen toneJ Tani do rri dhe pak ne msn dhe ater do shikoj nji film, ai filmi që ështe ne foto.


Naten te gjith...!


Si mund te rri une pa ty?


Teksti (nese nuk duket.)
Si mund te rri une largë nga ty, kur ti per mua je Dielli që me ndalon cdo stuhi...!
dhe
Se ti je ëndrra që enderroj, dhe nuk mundem te jetoj pa ty...!
(Teksti ështe nga një këngë shume shume e bukur, por që nuk besoj se e ka degjuar kush..!)


I can not translate the text becuase it would look so stupid, and it will not make any sens.
So thats why I will not translate it...!

I will always wait for you...


E di shume mirë që nuk do kthehesh, ngaqë ti e mban fjalen kur e thua. Por do te pres cdo ditë me nji deshire, qe ti te kthehesh.! Dhe kush tjeter e meriton kyt mezash pervec Vissi. Gjithmone do me mungosh shume.


Jag Börjar med att säga att Rwan har hittat den snyggaste väskan ever. Och tack vare mig! I saw it, I loved it and I handed it to her! That´s what good friends does right?....

Idag var det skola som gällde, och det gick rätt bra. Jobbigt att han ska fråga ut folk om uppgifterna, men jag klarade mig:) Efter skolan blev det shopping:) Jag köpte en tröja och Bh som var för lite så den fick min lilla syster.
Vi Åt också på McDonalds, där en spännande grej hände.... :P All I can say is, guys are idiots.
Nu blir det tv tittande och ska äta tårtan mamma kom med nyss.
Have a nice night all of you...!
Hittar ingen bild på väskan på Lindex Hemsida.. Sorry...!
Shqip....Dita ime per sot....!

Sot isha ne shkolle, dhe kishim me treguar detyrat që kemi pasur dhe ne fakt une i kisha bë dhe dola me suksess.
Mbas shkolles dolme per shopping une dhe shoqia e klases. Une gjeta nji bluse dhe nji par (sutjena? keshtu quhen) që ishin te vogla dhe ja fali motres. E di shume goce e mire jam..!
Kurse shoqia ime ka gjetur canten ma te bukur ne bote. Une e pash e para. E pash me sy, e desha sa e pata ne dore, dhe ja dhash shoqes ta blejne me lot ne sy. Nuk ja dhash tja blejn sepse nuk kisha pare por ajo e donte shume at cantenten dhe ne fakt ishte e vogel per libra dhe ajo e donte per qef. Dhe si shoqe e mrie që jam ja thash!
Ma shume ska nodhur per sot....
Tani do ha torten që ma ka pru mami tek koka e kervatit dhe do shikoj tv... Neser shkolle prap..!
Naten te gjith...

 

Hair?


I miss my long hair....!

Fy fan vad Het den här tjejen är...!


Fy Fan vad Snygg kropp hon har.!
OMG VEM VILL inte ha hennes kropp?
Bilden är tagen från hennes blogg:
http://tyras.se/

Gjume te ëmbel te gjith...



God Natt allihopa!

Tisdag...


Den här fågeln stannade på min hand i 20 minuter i somras då.
Jag cyklade med den till stan som är 20 min och då flög den iväg....


Vilken dag...!


Tisdag idag och förläsning nummer 2 stod på schemat. Kul? Inte värst. Men vår lärare är små rolig, Pierre som han heter, har verkligen torr humor, han kan säga någonting och ingen skrattar åt honom förutom han själv åt sina skämt. Idag skulle han skriva Finns det några outlets... och då sa han högt att han var på väg att skriva finns det några snälla barn. Alla var så koncentrerat och fattade inte skämtet, men han skrattade i alla fall.


En annan rolig sak som hände idag är, när vi höll på med stambladdiagram och det var massa siffror läraren skrev på tavlan samtidigt som han sa det högt. Och då var det en i klassen som sa BINGO mitt i det hela. Alla var koncentrerade och efter en stund började hela klassen gapflabba. (skratta). Kanske inte låter så rolig när man läser det, men det var skit kul då det hände.


Sista roliga händelsen för idag är godismaskinen. Eller vad det heter. En sådan maskin som man kan handla choklad och coca-cola, som jag kallar Godismaskinen.

I alla fall, så skulle jag handla en Snickers och innan jag stoppade i pengarna, pratade Alexandra i vår klass om att chokladen (eller det man handlar för) ibland inte brukar komma ner från maskinen, fast man har betalat för den. Inte skulle det hända mig tänkte jag, och stoppade i tian och väntade på min snickers, och gissa vad som hände. Jädra snickern kom aldrig ut och Alexandra (den starka kvinnan) skakade maskinen så bara den och efter ett tag kom den loss och jag fick min snickers. Men ni skulle bara se hur hon skakade maskinen. Det var så jädra kul att se på.


Och nu sitter man på sängen och ska kolla på UglyBetty, Desperata Housewives och sen sova.


Cfare dite...!


Dita filloj me shkolla. Kemi filluar ne oren 1 mbasdite deri ne oren 4. Por une e kam shkollen pak largë dhe me duhet me ik me tren, nji lodhje e madhe.


Ne kursen që tani po shkoj ka shume gjëra te reja dhe shume gjera që duhet ti mesosh permenc, uh jo lezet aspak. Por keshtu eshte kur shkoj ne shkolle te larte.

Sot ne shkolla ka ndodhur shume gjëra te lezetshme. Njëra nga keto eshte kur une doja te blej nji snickers (cokollate) ne makina që mundesh me shti paret dhe del cokollata. Dhe ashtu bera dhe une, kisha 10 kr - 1euro dhe po prisja cokollaten time, por si gjithmone une skam fat, dhe ajo cokollate që aq shume ja kisha mre dhëmbet nuk doli fare dhe paret mi hëngri dhe isha shume me nerva. Por nji shoqe me ndimoj. Ajo eshte nji suedeze dhe e kapi makinen ne dore dhe po e tunte. Ne fakt shume lezet sepse erdhen ca cuna mrapa dhe kan thën me mend, cka po ben ajo. Sepse u dukte sikur ne nuk kishim paguar per cokollaten dhe po e vjedhshim.


Tani kam ardhur nga shkolla dhe do flej gjume, mbas që me duhet me prit deri sa te vjen Vissi që te foli me te. Dhe jo sjam xheloze me mesusen tënd. E di që ti nuk don te kesh lidhje me te, vec sepse duket sikur une. Por te mire e paske mesusen nese me ngjan mua:P (shaka).


Sova, Gjume, Sleep....


Jag är en ego människa, men det är min blogg...
Därför tycker jag att det är OK med Egobilder.
(Ingen har klagat, men jag ville ändå säga det).
Sov gott allihopa.

NewYearGift


DinSko 499 :-

Söndag



God middag mina vänner.


Dagen började med att mamma kom in till mitt rum och skrek, sover du fortfarande, och klart jag gjorde, så hon väckte mig. Jag hatar när hon gör så, men värre är det då hon öppnar fönstret och ljuset kommer in i rummet och det är kallt. Detta väcker mig. Det är tur att jag kan lätt somna om.

Jag vaknade vid 13.00 tiden och har städat tills nu, klockan är halv fyra. Snacka om att jag har varit duktigt idagJ Nu väntar jag på mamma och pappa att komma hem, så vi kan baka och ta upp lite julpynt för det har vi inte gjort ännu.


Kvällen blir liggande på sängen och kollar på One Tree Hill, Gossipgirl och kanske sanningensögonblick. Ska försöka läsa första kapiteln i boken " Praktiskt statetstik" som vi ska ha imorgon och skriva ner föreläsning. Den här gången ska jag vara med från början och läsa flitig.

Nu blir det tv tittande tills mamma och pappa kommer hem. Ha det gött you all!



Miredita miqt e mi.
Cfare dite e bukur sot. Filloj me nji berditje nga mami që erdhi ne dhomen time dhe tha me zë te larte, akoma fjetur ti. Tani që me zgjove nga gjumi, sigurisht që sjam ma fjetur por isha ne gjumin ma te mire, dhe ora ishte 13.00. Bobo sa e urrej kur vjen mami ne dhomen time dhe e hap dritaren per mem hy drita ne dhome. Shyqyr që me merr gjumi shpejt mua, dhe sa del ajo nga dhoma kthehem ne anen tjeter dhe prap ne gjume.


Sa u zgjova nga gjumi mu deshte me rregulluar gjith shtepine, pse uneL Por tani e kam rregulluar krejt, kam la pijatat, rregulluar dhomat dhe tani pres deri sa te vin mami ne shtepi se sonte eshte dita me bë ëmbelsira dhe me shikuar portokallinJ Jo une po familja. Une shikoj ma shume filma suedeze.


Keshtu do duket dita ime, Tani do shikoj tv deri sa te vin mami ne shtepi. 

Dite ta mbare te gjith!


FOTO


Leker lite med bilder:)
Jag vill ha Photoshop!

-:The life before Her eyes :-



Filmen som vi såg heter The life before Her eyes.


Kära filmen var otroligt segt i början och man väntade, väntade och väntade på att någonting skulle hände, men ingenting hände tills på slutet.

En väldig djup film som är rätt svårt att förstå med en gång. (I alla fall för mig). Men när man väl förstår den är den underbar och logiskt.


Enligt mig handlade filmen om huvudet personens samvete och hennes misstag i livet innan allt tar slut för henne. Hon ser sig själv i framtiden bortse från allas hennes misstake.

Den får nog bara 3 av 5 möjliga. Jag gillar inte sega filmer.


Shqip
Filmi " The life before Her eyes".


Ne fillim filmi nuk kishte kuptim dhe duhet me pritur shume deri sa te ndodh dicka.

Ky film te bënt te hysh ne mendime, pse jetojme dhe gjith gabimet që bëjme ne jete. E sikur nuk kishim gabuar ne nji moment te specikishme dhe nese kishim marre nji rrugë tjeter, cka do kishte ndodhur. Filmi të bën te mendosh para se te jesh e keqe me nji person, sepse nji ditë ndoshta e takon prap dhe at ditë do pendohesh per gabim që si ke folur apo se je ken i keqe me personin.

Jo filmi ma i bukur që ka pa, por merr 3 pike nga 5 të mundeshme.



Nu ska jag tittar vidare pp Britney, for the record. Love her.!
Dream sweet all of you!


Vackert som bara den är Elin Kling!


Idag har man gjort det uttjatade provet och det gick rätt så bra. Jag vågar inte vara glad för allt kan ha gått åt helvete men det kändes rätt bra.

Annars kom jag hem nyss och ska vila en stund. Äta min mammas goda mat (I love my mother so much). Sedan blir det mer vilande och SEN kommer den underbara, roliga och snygga Emelie. Jag har saknat henne så mycket (hon har inte rest bort, hon bor fortfarande i Mörrum), men jag har typ aldrig tid. Skolan tar på alla krafter, rejält. Vi ska nog hyra en rolig och spännande film och sedan kanske vi ska kolla på kära Brittan på Tv4. Klockan 22:30 var det eller? Mer än detta kommer jag troligen inte att göra.


E bukura Elin Kling ne Foto poshte.

Sot e kisha provimin që kam folur shume per. Dhe me duket se me eci mire. Por nuk kam guxim te jem e gerzuar sepse mundet me pas ik dhe shume keq. Do shohim resultatin mbas 3 jave.

Tani sa erdha ne shtepi dhe po pushoj ne kervatin time te dashure, dhe po pres deri sa mami te me ben me henger. Mbas bukes prap kervat. Sa e dua kervatin tim. Nga mramja do vjen nji shoqe e imja, me emer Emelie dhe do rrim en kervat bashke:P (shaka). Do shikojme nji film sot, naj drama ose komedi.

Ne orat te vona do shikoj Britney Spear (domenter) dhe mbasandej gjume. Dite e papame apo si thoni ju:P


Som ni märker är min blogg både svenska och albanska. Detta för jag faktiskt har albanska kompisar som inte kan Svenska eller Engelska, därför blir det Albanska inlägg också. Kul vad. Nu kan ni lära er albanska.


UTMANING - 11 ERKÄNNANDEN

1. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och inte menat det?
Svar: Ja och det ångrar jag lite då och då. Men jag har trott att jag har älskat någon och därför har jag "råkat" säga de magiska orden.


2. Har du någonsin sagt till en kompis att hon ska köpa/använda en tröja som inte satt bra på henne inför en fest bara för att du ska vara snyggare?
Svar: Klart jag inte har gjort det.
(Jag läste frågan fel från början sorry)

3. Har du någonsin kysst en väns pojkvän/flickvän?
Svar: Nepp! Och har inte tänkt göra det heller.

4. Har du varit otrogen i något av dina förhållanden?
Svar: Nej. Otrogenhet är det värsta som finns. Varför inte bara säga jag vill inte vara mer med dig och sen gå till en annan? Svårare än så är det inte. Fast att vara otrogen och inte säga kanske är lättare.


5. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka synd om dig?
Svar: Japp! Man vill ju framstå som perfekt, när man är med perfekta personer.

6. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka illa om en person du inte tycker om?
Svar: Nej. Så elak är jag inte.

7. Finns det någon av din pojkvän/flickväns vänner du inte tycker om?
Svar: Min så kallade "pojkvän" bor många mil härifrån, så  jag känner inte hans kompisar.

8. Har du någonsin kommenterat elakt anonymt på en blogg?
Svar: Verkligen inte! Jag brukar aldrig kommentera anonymt.

9. Har du någonsin fuskat i skolan?
Svar: Kan ha hänt. Men inte stor fuskande, (om det nu gör skillnaden)

10. Tycker du att du är den snygga i ditt förhållande (eller bland dina vänner om du är singel)?
Svar: Nej. Det kan jag inte påstå att jag tycker.


11. Skulle du fortfarande vara tillsammans med din pojkvän/flickvän ifall han/hon gick upp tjugo kilo?
Svar: Nopp! Det är hemskt men jag har något emot tjocka personer. Inte mulliga personer då som tycker de är tjocka, utan tjock tjocka personer som väger över 90 kilo. Och om det skulle hända till den jag tycker (kille) skulle jag nog försöka ge upp.



ALLA som läser ska göra utmaningen!


Are you kidding me?

Just look at this cool kid who can dance like a God (not that God can dance, or can he). Anyway he is only 7 years old, look how he moves and so strong. Damn a kid like that I would want to have, as my son.


This I saw on Ellen today. Damn I should study..!


Why can’t I decide what I want?


    
The baby on the picture is so right, the more I think The more confused I Get

I feel happy I think? I do have people who care about me. And If I so want, I would have a boyfriend (But I don't).

Still it is something missing, and I know what, but I just try to ignore that thing. I was the one who pushed you away and why have I regret it, do I want you back?


But if I did get you back, I would think about how idiot you are, so I would push you away again. So what the point, why do I want you back? When I know I can not stand you...! I think I am a person who can not live with anyone, because I found something wrong with everyone, and this wrong thing gets me crazy and I cant let it go....!


Live is hard and even harder will it be, now that I have to study for my exam.


Zgjedh cka te duash… Pse unë?


bild: google.se

Një gjë eshte e vertet, Une, Ida e urrej te zgjedh. Kurr nuk dua te zgjedh, gjithmonë e kam problem me zgjedhur. Kur kam dy pare kepuc me zgjedhur nuk mundem te zgjedh, nese dikush me thot zgjedh cka do te besh, them nuk e di, dhe dua te jem ne mbas, sdua te zgjedh. Pse sdua te zgjedh? Sepse nese zgjedh do i them vehtes, eshte faji jot sepse ti zgjedhe, dhe perata sdua te zgjedh asgjë. Se nese ështe zgjidhje e keqe mundem me dhën nuk zgjedha une dhe skam faj une. Ka momente që e bëj vehten si perfekte, apo ma mire e lauj rolin e nji goce perfekte, dhe shume here i them motres, pse zgjedhe kyt rrugë (kur zgjedh mos me rregulluar kervatin, ose mos me la pijatat).

Pse te zgjedhesh? Dua që tjeret te zgjedhin dhe ater shohim se ku dalim. Por e di që ne kyt jete duhet te zgjedh, por une e urrej, sepse sdua te urrej vehten per nji zgjedhje te keqe, te pa duhur. Dhe me keto fjalë po te them Arjovisi, nuk do zgjedh as edhe nji gjë. Zgjedhjen e ke ti ne dorë....!


RSS 2.0