Sandaler


Jag kanske skulle ha gått till H&M i allfall:(
Fan med. Dessa sandaler kostar bara 129 kronor!

Barcelona Resan

Barcelona Resan


I mitten av Mars (eller var det maj) åkte vi till Barcelona med hela klassen. God vilket stad Barcelona är, det var lagom varmt och gräset var grönt. Vi var där en hel vecka och det var den bästa veckan någonsin.

Vi kollade på tavlor, Picasso tavlor och museum, som var väldigt intressanta, men tyvärr var man för trött för att lägga märke till. Detta berodde på att man festade varje kväll till sent på kvällen (4-5 på morgonen) och dagen därpå var man helt död. Alla hade solglasögon på sig för att inte skrämma folk, så trött var man. Och många var bakis med, men inte jag.


Det bästa med Barcelona är att alla disco är helt gratis. Och det är alltid mycket folk ute. Vi var där många till torsdag och tydligen var det på onsdagar folk var ute och festade. Konstigt kan man tycka, då man har skola dagen därpå, men så var det.


Spanska killar är nog de mest sliskigaste som finns. Och ännu värre är det, när de låsas inte fatta ett ord på engelska. Jag menar vem förstår inte - go away - eller - go to hell -. Tydligen inte de. Tack gode gud att man var med killarna i klassen för allt kunde ha hänt. (kanske jag överdriver men det var läskig)


Fösta gången vi drog till discot, hamnar vi i slagsmål med en spansk tjej. Vi kom in i lokalen och hängde av våra väskor, och Em, (busungen) råkar röra vid en spansk tjej, (Em som inte var helt nykter). Emelie säger förlåt till tjejen och är på väg att gå därifrån. Tjejen, som för den delen var helt galen, drar henne i armen till sig, och börjar prata en massa på spanska. Vi fattade ingenting, så vi försöker igen dra därifrån och då går Emelie före mig, men tyvärr lyckas vi inte fly igen. Spanska tjejen drar mitt arm och börja bråka med mig, bara så där. Tjejen pratar på spanska och vi på engelska ingen förstår inte varandra. Efter ett tag kommer en stor stark kille, - skit pojkvännen tänker vi -. Han kommer åt oss och säger något på engelska till Emelie - You have to come out with me -. Klart man inte gör som han säger. Istället pratar Emelie med honom på engelska, om att hon INTE tänker följa med honom ute. Han blir arg och börja dra i Emelies arm, (tjejen måste ha sagt till honom att det var Emelie som hade råkat röra henne och inte jag, för till mig sa han ingenting). Jag hade inget val, jag kunde inte låta Em gå ut med honom och hon var rädd som fan. Han säger - You have to come out with me och Emelie tjatar emot en bra stund. Då dyker Astrit, en kille i vår klass, och försöker prata med killen som både jag och Em var skit rädda för. Astrit och kille börjar prata, och han förklarar för honom att han vara är en Vakt och tänker inte gör någon illa. Han kunde ju ha sagt till oss från början att han var vakt, men icke San icke.


I alla fall följer vi med honom ut och han börjar prata att det inte är tillåtet att bråka här inne och massa skit. Till slut, kommer vi fram att vi inte ville galna tjejen någonting illa. Vakten går med på det och vi fick dansa på andra halvan av diskoteket. Och vakten bokstavligt vaktade oss hela kvällen. Tänk att jag och Em som ALDRIG bråkar, blev utsatta som värsta Rebeller som ville förstöra allt.


Alla i vår klass var som änglar som gjorde allting perfekt, så de blev förvånade när de såg allt detta. Men det var bara kul som fan.



Tips, om du ska till Barcelona eller Spanien överhuvudtaget, Håll dig borta från tjejerna. De tål ingenting och är jävligt starka också. Stay away from fighting with the girls.


Jan kan lugnt säga att Barcelona är ett ställe som alla borde besöka. Lyxiga affärer, Dolce, Armani och mycket mer kända affärer. Men det är dyrt som bara den. Maten är inte dyr alls, och det finns en marknad där man kan handla sprit, frukt, ost och allt annat man kan tänka sig.


Bartendern.

Som sagt borde vi på ett hotell i 5 dagar, och på nedre våningen fanns det ett bar. De hade världen godaste öl och trevligaste bartendern någonsin.


Barcelona resan var i tvåan och jag var 18 år gammal, så jag kunde köpa sprit till Em också. Så ärlig som jag är, tar jag fram legitimationen och ber bartendern om en två öl. När han ser mitt legitimation i handen börjar han skratta, först trodde jag att han kanske tror att jag har falskt leg för jag ser inte ut som 18 år. Men tydligen behövde man inte visa leg. Och detta hörde alla i klassen som satt i baren bredvid. Då började alla handa öl, och bartendern flinade och skakade på huvudet. Men han var snäll som fan. Nästa gång vi gick ner till baren och skulle handla öl, la han bara fram chips och ölen utan att vi ens sa någonting. Och han ville inte ha betalt.

Tips. Prata gärna med bartendern, de är skit kul att snacka med. Och du får gratis dricka utan ens behöva flörta med honom.


Canadakillen.

På hotellet träffar man alltid folk som är intersant, eller rätta sagt Emelie börjar pratar med folk, jag är inte så modig.

I alla fall satt jag och Em vid datorn på en eftermiddag och skulle göra klart en uppgift som vår lärare gav oss, fast vi var Barcelona. Vi skulle typ prata med folk och ta reda på när tåget går från en viss station till ett annat. Vi frågade aldrig någon utan vi hittade svaret lätt som en plätt på internet.

Vi gick ner till datorerna som fanns i baren och skulle hitta lite fakta. Tyvärr funkade inte datorerna så vi kollade lite på spansk tv, och när vi väl satt där, kom det en kille från Canada och presentera sig med Emelie och sen mig. Och vi börjar prata bara för att fördriva tiden (Eller kanske Em ville mer än det). I alla fall så visade det sig att killen var ensam i Spanien. Han skulle nämligen besöka alla Spanien städer. Stackas kille hade rest hela dagen och var trött som bara den. Artig som han var, frågade han vad klockan var.  Jag var väldigt slarvig av mig, att säga exakt vad klockan var och säger att klockan är 23.00 fast den vara 22.00.(inte med meningen). Kanske det var en anledning att gå ifrån oss, men när han här att klockan är 23:00, säger han att han ska sova för att orka besöka andra städer i Spanien. Efter ett tag upptäcker ser vi att klockan bara är 22:00 och inte mer. Jag vet inte om Em blir små sur, för hon trodde jag ville sända iväg han, men det var inte meningen. Stackas kille han kanske kollade klockan på hans rum, vilken diss (utan att mena det).


Förutom Canadakillen pratade Em med danska tjejer också. Trevliga flickor var det. Och de visste hur man festar.:)


Just det ja, det roligast med resan måste ha varit, då en Italienare dansade runt med bh på handen. Kan tyvärr inte berätta hela historian om vart han fick bh ifrån.(Inte mig).


Detta var min och Emelies Barcelona resan med klassen, ett minne för livet.


Vänner


(Ursäkta outfitbilderna på mig, men jag har två av mina vänner på bilden därför fick den här bilden vara med)

De mest värdefulla minnen som har hänt hittills.

  

Låt oss börja med mina vänner under gymnasiumtiden.


Emelie
- Min bästa kompis, my bitch, min högra hand, min glädje, ja hon är allt man kan önska hos en kompis.

♥ Anna M - En klass kompis, som är hur modig som helst och vågar gå sin egen väg. Befinner sig i Lima med sin pojkvän.

♥ Anna G - En klasskompis under en kort period.

♥ Lydia - Den grymma ryska tjejen som verkligen säger allt rätt ut, men som inte bry sig om någonting eller någon.
Förlovad och befinner sig I Stockholm med hennes älskling.

♥ Anna P - Den snälla Anna som är söt som en sockersaka. Henne har man känt sen i sjuan och alltid tyckt om henne, and still do.

Jag och Emelie träffades första året på gymnasium. En typiskt svensk tjej, blond och blå ögon och blyg. I början pratade vi inte mycket, men när vi väl pratade var det alltid roligt och man kände sig trygg i hennes sällskap. Min kära Emelie och jag har gjort bort oss en massa gånger.


Första pinsamma händelsen.

Det var en vacker dag i början av skolåret, solen värmde oss i det gröna gräset vi satt och pratade, jag, Emelie, Anna M, och Anna G. Medans vi pratade lyssna Em (Emelie) på musik, och var helt bort i sin egen värld. Efter en stund sittande i gräset och går en jädra snygg kille förbi, och då ropar Em HÖGT, Fan vad snygg han är. Gissa vad som hände. Snygge killen vänder sig och tittar åt vårt håll, och som inte det var nog, skriver Em en gång till, Trodde ni han hörde. Kanske detta inte låter rolig när man läser det, men i den stunden var det skit kul. En händelse man sent kommer att glömma.


Pinsamhet nummer två.

Anna G, var en av de man var med i början av gymnasiet. En väldigt söt tjej med skit snygg kropp och smart var hon också. Det som Anna sa som jag tycker är värd att minna är, när en kille (igen, men inte samma kille) gick förbi bänken där vi satt, och Em (igen) säger snygg kille (igen). Och då säger Anna, honom känner jag utan kläderna. Alla gapskrattade och ja klart killen fattade vem vi skrattade åt.


Fortsättning följer.......


H&M


Måste gå förbi H&M imorgon använda min kupong.
Är det bara jag som älskar kuponger?

Onsdag..


God morgon allihop.

Ni kommer att bli chockad när vi hör detta. Jag har vaknat klockan 8:00 på en ledig dag! Det händer ALDRIG. Helt sjukt vad mycket man får gjort om man vaknar tidigt. Jag har varit i stan och gjort några ärande, (hahaha) Jag har varit hos banken. Jag har betalat mina räkningar (vuxen eller vad) jag har ätit frukost och jag har fixat min blogg. All detta bara på en morgon. Känns skönt.


Det här med skolan känns jobbig nu. Först var det katastrof att vi hade för mycket skola, nu är det katastrof (hos mig) att vi har för lite skola. Man bli aldrig nöjd. Jag är så rastlös och vill göra saker. Emelie, vill du hitta på något med mig (om du nu läser min blogg). Du måste svara inom klockan 17:00. Skämtar bara, jag ringer dig nu!

Annars ligger jag på sängen och kollar på Ellen samtidig som jag skriver detta inlägg. Ha en underbar dag, så kanske vi hörs senare. Love you all!


240209


                                           Ny header och ny profil bild, Do you like it?

Hej allihop. Hur är läget med Er? Hur har dagen varit? Njöt du av solen?

Själv mår jag, se sådär. Är riktigt trött och sömnig. Men det kanske går över snart. Idag har vi haft den första föreläsning på Organisations teori som var mellan 10:00 - 13:00. Den bästa tiden man kan ha. Och vi går bara två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar. Vår lärare heter Leif som är en gammal och seg människa som få en att somna. Vi få se hur det går. Dagens föreläsning var som ni kanske har räknat ut segt och tråkigt. Vi få se hur torsdagens föreläsning blir.


Som ni ser har jag ändrat min bloggdesign också. Var tvungen att förändra den, då somliga inte vill vara inbladat i min lilla blogg. Så nu ska jag ta bort några bilder på gnälliga personer men inte alla kommentaren för de vill jag ha kvar.


Dagens höjdpunkt
är att vi börjar lagom sen och slutar lagom tidigt på vår nya kurs.

Nu ska jag kolla vidare på Gilmore Girls och äta mat med. Ha en underbar dag allihop. Ja just det, nu slipper jag skriva på albanska med, halleluja moment!

(P.S Ti që doje ti hjek fotot tua, tani i kam hjekur, nese e sheh naj foto që kam HARRUAR ti hjek thuaj dhe do e hjek pa problem. Per kommentet nuk e di se si hiqen jam munduar po nuk punon (me fal).


I love myself right now...


22 februari KLOCKAN 19:00

Alla som känner mig borde vara stolta över vad jag nyss har gjort. Helt sjukt, och jag är så glad också. Jag sa alla elakheter som jag kom på att säga till honom och jag sa att jag hade sett han på stranden (som jag också har gjort) men inte gått fram till honom då han såg så jädra ful ut (mindre sant). Sen sa jag också att han kan gå till sin gammal flickvän. All ilska jag har haft inom mig om honom är nu borta. Jag har sagt allt jag någonsin vela säga och NU är han BORTA. Halleluja moment. Huh. Detta är absolut DAGENS HÖJDPUNKT. I LOVE MY SELF RIGHT NOW!


This is what I am talking about...


I know he is Hot
arjon-muca-big-brother
DREAMY!

(Zemer besoj se nuk te vjen keq që i vura keto foto, sepse ti e din që vetem ty te kam ne zemren time, te kam shume xhan engjulli im dhe me ke munguar shume kohet e fundit)

Heliga Söndag...


Ny dag, nya krafter och ett nytt inlägg här på bloggen.

Problemet är bara, vad ska man skriva om? Jag vaknade för en timme sen för att vi fik några gäster redan klockan 12:00. Men det var skönt att gå upp från sängen på 5 minuter. Något som jag inte gör på helgerna. Det var alltid minst 30 mintur för mig att gå upp och klä på mig.


Dagens planer är små. Jag ska nog bara vänta tills klockan bli 18:00 och sen kolla på kanal 5 till sent på kvällen. Idag är det söndag och det betyder att One Tree Hill börjar, sen är det GossipGirl och sen får man vänta lite till Trollkarlens hemligheter börjar. Nu när man är ledig känns det lite konstigt att man inte har något att plugga till, fast skön är det också. Jag måste beställa nya böcker till kommande kurs, Rwan om du läser detta, please send me the list.

Ni få ha en bra dag. Kanske jag skriver igen om något kul händer.


Mirëdita zonja dhe zonjusha. Ckemi? Si e kaloni? Si fjetet? Une kam fjetur shume mirë, edhe pse me erdhi keq që ARJONI doli ne nominim:( Por pak mirë që ti V nuk mundesh me cua shume sms tani dhe nuk mundesh me e bë që te dalin jashtë nga shtepia. Nuk e kuptoj pse e kan nominuar? Ai ështe ma i bukuri, pa at sdo ket ma show dhe sdo ket ma goca që do e shikojnë BigBrotherin. Nuk e kuptojne ata që une e lash pa ik ne pub vec me pa ARJONIN dhe del ne nominim:( Bobo KATASTROFE E MADHE. Nuk e di a e patë te zgjuaren Mimoza që kishte thën, nuk kam puthur kurrë një djalë, kam një te dashur që e ka emrin Pol që ështe i famshem (ndoshta Poli i bigbrother 1) dhe që ka pasur nji djale biseksual. Haha. Pergjigja e zonjes Mimoza ishtë. Jo nuk kam puthur kurr një djalë (rrena e madhe mendoj une), dhe që po i pelqen ai cuni me ermin Poli, dhe që kishte rrejtur që ka pas një te dashur biseksual. Aq mend ne koka ka ajo gocë.
Nejsë e lëm BigBrotherin. De kush te dojnë. Por JO Arjoni.

Sot jam zgjuar heret sepse na erdhen ca miq. Nuk e kuptoj pse do ju pelqen me ik tek trejet aq here? Apo dojnë që ta gjejnë shtepinë rrumojë, por shtepia jonë nuk eshte kurr rromujë që ju iku kot puna nese kishin ardhur me at qellim. Nejse. Tani jam e zgjuar, do ha bukë dhe pak dhe do shikoj tv gjith diten. Ketu në Suedi ka shumë borë dhe ska cka me bë njeri jashtë, që ma mire te rrish në shtepi. Shpresoj të ja kaloni një ditë shume te bukur. Ju dua shume. Dhe ti zemer me mungon shume. Dite te mbare...

Bad girl gone good!

Jag måste börja det här inlägget med att berömma mig själv. Jag vaknade av honom den snygge killen nedan, så hans bild på syrran dator och plösigt kände jag mig glad. Jag åt mat och tänkte duscha. Mamma och pappa skulle iväg så jag tänkte, nu kan jag duscha med dörren öppet (älskar det). Istället för att duscha satta jag på en videokassett med Indiskmusik. Jag älskar energin i låtarna och de dansar jädra bra med. Men musik på högsta volym lyckades jag STOR städa HELA lägenheten. Alltifrån att damsuga, ta bort alla damm och ja allt som skulle göras. När jag väl var klar då tog jag den efterlängtade långa duschen med öppen dörr samtidigt som jag hade musiken på högsta volym.  Duktigt eller vad? Städa behöver inte vara tråkig, sätt bara på lite piggande musik så går allt lättare.


Dagens höjdpunkt
är att jag fick duscha med dörren öppet. Och att jag lyckades städa hela vår lilla lägenhet.


Ikväll ska mina kompisar ut och festa hos Harry´s. Jag vill med följa med, Men ikväll är det också BIGBROTHERALBANIAN2 showen och ikväll åker en ut. Jag måste se den för den går inte på repris. Fan med. Så jag kan tyvärr inte följa med er Emelie och Anna. Förlåt. Det låter så dumt att ha ett program som ursäkt, men jag måste se den. Kanske vi kan dra dit på en fredag någon dag?


Nu ska jag baka något gott. Kanske morotskaka eller jordgubbspaj om vi har jordgubbar. Ni få ha en underbar dag. Love you all.


Miredita miq dhe mikesha. Ckemi? Si po e kaloni fundjaven? Festa? Disco? Une po e festoj kyt fund jave duke rregulluar dhomen time dhe gjith shtepine. Pastuar, duke fshi dhe duke lagur lulet, hehe. E di jam bë goce e mire sot. Gjithmone kur nuk ështe askush ne shtepi me pelqen te pastroj dhe te rregulloj gjërat, por jo kur ka njerz ne shtepi. Pervec që me pelqen te pastroj kur jam vetem ne shtepi, me pelqen shume te bëj dush me derë te hapur duke degjuar musikë me volumin ne maximum. Ska ma lezet. Tani dini një gjë ma shume për mua:).
Sontë ështe e shtune që do thot. Bigbrotheralbania 2 show jepet ne kanalin topchannel dhe që Ida do e shikon. Ne fakt sonte do dalin shoqet e mia ne pub por nuk mundem me ik me ato:( Do doja shume te kercej sonte, por nji here tjeter ndoshta. Shpresoj që keni kaluar një ditë te bukur. Une tani do bëj një ëmbelsirë per sonte dhe do rri ne shtepi. Kaloshi sa ma bukur. Ju dua shumë!

Hot or what?


This guy opend my eyes  for today.
Is he Hot. or is he hot hot..!

Godmorgon på er alla. Nu måste jag ta en lång dusch och äta frukost. Vi ses senare!

Orkester Kavajen


Den berömda kavajen finns hos oss / Hälsningar Gina Tricot.

Jag kan ingenting om mode (jämför med Elin Kling och andra modebloggar), Men hur snygg är inte den här orkester kavajen? Jag skulle bära den med en vit linne, ljus jeans, klack till skor, eller vita tygskor. Hur snygg som helst.

" Dagens Höjdpunkt"


Det här med bloggandet. Det är svårt, rolig och jobbig. Svårt för att det inte är lätt att komma på vad man ska skriva om. Rolig som fan är det också, det är sjukt kul att gå tillbaka och läsa vad man har gjort föra året eller längre fram. Jobbigt för att man vill skriva mycket, men man vill inte att folk prata om det man har skrivit om (jag vet det låter konstig). Men till exempel om jag skriver om en kille, eller en tjej, eller någon svaghet som jag har är man alltid "rädd" att folk ska använda det mot dig. (Nej Alexandra och Selma, jag snackar inte om det jag sa idag på McDonalds utan i allmänt.)


Jag vill att folk läser min blogg, men ändå inte. Finns perioder då jag vill att folk ska veta om någonting och vissa perioder vill jag inte att folk läser det jag skriver. Nu tänker ni alla. Men skaffa en dagbok och skriv det som du INTE vill att folk ska veta så är problemet löst. Fel. När man är ledsen och skriver i sin dagbok att man är ledsen eller arg, då är det ingen som kan trösta dig. Men på bloggen är det annorlunda, ibland finns det folk som säger, du är inte ensam och det går över, eller något annat i den stilen, och då känns det bättre. Men sen finns det andra som kanske tror att jag är värsta deprimerade personen och konstig som fan. Det är ett dilemma mellan att våga avslöja sina svagheter och "få" andras stöd, eller hålla käften och må dålig och hoppas att det går över av sig själv. Hoppas ni hängde med vad jag menar.


På tal om ingenting så tänkte jag börja skriva om " Dagens höjdpunkt" eller " Dagens höjdpunkter" varje dag. Det är inte säkert jag kommer att följa min idé, då jag inte bloggar varje dag, men ska försöka bli bättre på det.


Dagen höjdpunk! Jag har upptäckt en ny blogg som jag kommer att läsa, bara för att jag vet vem han är. Hur kul är det inte att veta vad folk som bor i Karlshamn gör och håller hus? Och en plus i kanten är det när man vet vem personen är och har en någorlunda backgrund som en själv.


Nu till dagens händelser.

•-          Gjorde klar Statistik 2 tentan. Fy fan vad lång den var. Jag höll på att somna.

•-          Åt mat på McDonald's. Gott med Big Mac, en trogen favorit hos mig.

•-          Kollade på en topp som kostar runt 500 kronor, men orkade inte prova den

•-          Satt bredvid en kille och en tjej som hade med sig en STOR hund, som kollade väldigt med en " vill äta dig" blick på mig. Jag bytte plats direkt. Är rädd för hundar.


Ja det var allt för idag. Nu ska jag kolla på tv och sova. Jag är helt slut i kroppen. Sov gott allihop.


( Dita ime me pak fjale: Skolle, provime (jo me suksess, shohim se si do dal) kafe me shoqe dhe tani ne shtepi duke pa televisor och tuj shkruaj ne adressen time, naten jua dua shumë)


Simning

Gud vilken skön dag. Vaknade klockan halv åtta och var i väg några timmar. Kom hem och sov till ett. Efter frukost var det trist och jag pallade inte plugga, det känns som att man kan det mesta. Så jag och Silva åkte till Väggabadet där vi simmade och bastade i 4 timmar. Nu känner man sig så len och ren (inte för jag inte brukar vara ren), men ni förstår vad jag menar. Nu är man trött och sömning, men jag SKA plugga efter Grey´s Anatomy premiären. Skönt att alla serien är tillbaka.

Which Sex and the City Vixen Are You?

Godmorgon på er. Vaknade nyss. Ska äta mat och plugga. Rolig dag eller vad? Ha en bra dag allihop.
För ett tag sen så snackade Alexandra att vi är fyra tjejer i vår grupp (gäng) som i sex and the city. Så nu har jag hittat det här testet nedan som Rwan, Alexandra och Selma ska göra för att se vilka de liknar mest personligen. Jag blev mest lik Carrie, och det stämmer inte helt, men lite.

You Are Most Like Carrie!
 
You're quirky, flirty, and every guy's perfect first date.
But can the guy in question live up to your romantic ideal?
It's tough for you to find the right match - you're more than a little picky.
Never fear... You've got a great group of friends and a great closet of clothes, no matter what!

Romantic prediction: You'll fall for someone this year...

Totally different from any guy you've dated.
Vill du med göra testet? Klicka HÄR

This is me...

Jag skulle ha pluggat hela dagen idag, men så blev det inte. Istället är jag arg, ledsen och sur.
Ha en bra kväll alla ni goda o onda läsare:P


Jag utmanar dig också att göra testet HÄR



Gëzuar Kosova 1 vjetorin...


Idag är det 1 år sen Kosovo blev självständigt. Hipp Hurra till vår älskade land.

Dagen började med att jag kollade på tv hur de i hemlandet firade dagen, och alla såg lyckliga ut och sjöng. Och själv är man i Sverige och ska plugga snart. Fy fan vad tråkig statistik 2 är. Vem kom att vi som går ekonomi ska ha den kursen? Ja, ja snart är den över FÖR ALLTID.

Detta måste ni veta. Ni vet Italien (som jag kallar honom) hans flickvän är 30 år gammal. Fick se en bild igår. Han är 23 och hon är 30 år gammal. Är det bara jag som tycker att det är helt sjuk i huvudet? Jag hörde också att hans hade spenderat alla hjärtansdag (nästa hela dagen) på tåget, då den hade varit försenat. Stackas pojke.

En annan sjuk sak som gör mig arg är att V, fick en ros på alla hjärtansdag från en anonym tjej, som hade skrivit så här på kortet " Jag förstår inte varför du har försvunnit sådär, du som brukade flörta med alla tjejerna". Där ser man. Men detta är inte allt. Tydligen är den kompis syster som är ute efter honom, och hon ringer V hela tiden. Vem har jag försökt lura? Jo mig själv. Klart att det aldrig kommer att funka mellan oss. Men det var snällt av honom att berätta all dessa sorliga historier.


Mjesi te gjithve. Le ta fillojmë ditë duker uruar Kosoves te dashur nji vjetorin e pavarsisë. Sa shpejt ec koha. Me kujtohet si dje kur e degjova ne lajame që Kosova u shpall si shtet i pavarur dhe tani ka ik 1 vitë. Urime Urime dhe njëhere per Kosoven e pavarur.

Plani per sot ështe, mesime, mesime dhe mesime. Te premtem kam një provim dhe me duhet te mesoj. Te rejat nga une janë: V, nuk me pelqej at që me the mbrëme, dhe e dyta nuk te besoj se ajo arsyja që ti nuk mundesh me folur me mua ne telefon nuk e ha fare, ngaqë ti po folje ne tel mbrëme. Nejse.

Tani do iku une. Ndoshta do shkruaj ma vonë prap. Ju dua shume.


 

Vilken dag..



(Fika, shopping, glass och vänner = livet)

Jag har haft en helt underbar dag. Vaknade rätt sent, åt en sen frukost och drog till stan, där jag möte Anna, Emelie och Matilda för att fika på Christins. Vi tog en chai latte, och ja, den var inte god, om man frågar mig. För mycket mjölk för min smak. Men det var mysigt att sitta och prata och snacka skit om folk, alltid kul. Sen tog vi en shopping runda i Karlshamn. Många affärer hade fortfarande rea och jag hittade en party linne för bara 78 kronor (kolla bilden nedan). Jag hittade också DE snyggaste skorna som finns, de kostar 500 kr och jag köpte inte de. (Skorna på bilden nedan). Anna hittade ett par byxor och en kavaj för bara 270 kronor tillsammans. Det var tydligen 70 % rea, halleluja. Söta Anna litade inte på mina mattekunskaper och hon trodde inte på när ett par 600 kronors jeans som har 70 % rea, faktiskt kostar bara 180 kronor. Men jag hade rätt till sist. Jag just det jag, vi köpte också absolut torr deodorant, som tydligen gör så att man inte svettas, skit bra när man är ute och festar ju. Emelie fick äran att prova den, få se hur det går. Vi missade också bussen, så vi köpte Ben & Jerry och åt den på busshållplatsen och åt den. Fy fan vad kallt det var. Men gott var det med. Ja, det var min dag det. Har haft väldigt kul och inte pluggat ett skit. Få plugga på kvällen till sen, kanske till 2 tiden.

Hoppas ni med har haft en bra dag. Puss o Kram.


Cfare ditë e bukur që eshtë ken sot. U zgjova vone dhe dola me shoqe per kafe. Ne qytet i takova ca shoqe dhe si gocat folme per thashethemet e reja dhe si e kishim kaluar. Shume lezet me u bashkuar me shoqet e "vjetera" shoqet qe i kam pasur që ne gjymnaz. Mbas kafes dolme per shopping, dhe une gjeta nji bluse te bukru per 8 euroJ dhe ca shoqe blenen do gjëra që ju deshen. Mbas shopping vrapuam tek autobusi por na ikuL Një ore u desht me e pritur autobusin tjeter. Cka te bemim nuk kishim që ike dhe bleme akullore që e hegmem jashte. Jashte ishte - 10 grade ose ma shume, dhe ne tuj henger akullore. Hahaha, ishte shume lezet dhe shume ftohte. Tani jam ne shtepi dhe me duhet me mesuar, se nuk kam mesuar fare sot. Shpresoj se edhe ju keni kaluar nji ditë aq te mrekullushme sikur une. Jua dua shume, do ma shume se tjeteretJ

No, No, NO.


( En gammal bild på mig)

Det var tydligen match mellan inter och milan och inter vann:( Jag slog vad med V om en sak och jag förlorade. Stackas jag vilket kall dag det kommer bli imorgon:(
Annars har jag bara pluggat idag och det går frammåt!


Pse Pse, dhe jo jo. Humba:( Dhe neser do jet një ditë e ftohte per mua. Ku me i gjetur rrobat e plazhit tani? Cka do thot mami? Bobo.. kurr ma sdo ve bast:( Stupid inter! Shiko sa e merzitur jam

Arjoni - ne Big Brother2


Hur söt är inte han?


His profile picture!


Vetem per ty...

Ja fillova te shkruaj një poesi për ty, por vec dy rrjeshta shkrujta dhe zemra me lot nuk me la te shkruaj ma.

" Si një rreze djelli trokite ne zemren time, dhe nga ajo ditë u bëre jeta ime.

Buzqeshja jotë më bën te fluturoj dhe ne krahet e tu te qendroj."


Por, ne fund te fundit e gjeta një poesi që tregon at që ndjej unë, dhe me  keto fjalë doja te thoja që sa i vlershem je per mua!

E dua syrin tende
te me shikoj vetëm mua
E dua zemren tende
te rrahi vetëm për mua
E dua trupin tende
te bjere vetëm mbi mua
I dua buzet e tua
te me puthin vetëm mua
I dua fjalet e tua
te me flasin vetëm mua
I dua te gjitha pjeset
e trupit tende te me
perkasin vetëm mua
Por mbi te gjitha keto
vetëm " TY TE KAM XHAN"

Jag lever..

Förlåt att jag inte har skrivit, men jag har inte haft tid. Vi har haft ett arbete i skolan som har tagit väldigt lång tid. Hela denna vecka och föra veckan har varit stressigt. Man vakande vid 7 varje dag, ta bussen och tåget till skolan, hade en massa föreläsningar, lektioner och sen arbetet. Jag tror jag har varit i skolan mer än 6 timmar varje dag. Men denna vecka hoppas jag och andra i min grupp att vi bli klara med arbetet så vi kan plugga sista veckan till tenta som är på fredag. Sjukt mycket att plugga och jag har ingen ork att börja plugga. Nu vet ni varför jag inte har skrivit och vad jag har hållet hus.


Idag har jag varit ledig (och jag vet Rwan jag är ego). Men jag har kommenterat klart diagrammen, eller försökt i alla fall. Nu gör jag semlor. Jag ville göra Tyska Semlor men mamma hade glömt recepten. A ja vi får nöja oss med Svenska semlor. Kanske jag visar bild mina semlor om de blir fina. Nu måste jag dra, men jag lovar att skriva lite oftare nu i fortsättning.


Shqip.

Ka ca njerz që me kan thënur, je bë dembele dhe nuk po na shkrua ne adressen tënde. Njëri nga ata ështe zemra ime dhe e din që per ty do shkruaja ditë dhe nate, dhe per hatert tend po shkruaj ca rrjeshta. Arsyja pse nuk kam shkrua ështe ngaqë skam pas kohë, kam pas shume mesime dhe jam ken shume  e lodhur. Sot isha pushim, dhe pse jam pushim me futi mami ne punë me bë nji ëmbelsire. Nese ëmbelsira del e mire do I bëj nji foto dhe do e shikoni, ngaqë as emerin nuk ja di, por ne suedisht quhet Semlor, dhe nese nuk doni te priteni per foton time, shikoni ne google cka do thot semlor me fotografi dhe do e gjeni ëmbelsiren që une po e bëj.


O se harrova, sot kam shikuar dhe Big Brother 2, bobo sa shume han ata aty mbrenda, por nuk ju ve faj ngaqë skan cka me bë. Mbas që i kam degjuar pak ma shume medimet e tyre, shume po me pelqen Arjoni, jo vec nga bukuria i ti por dhe duket inteligjent. Gjëja ma e lezetshme ishte kur Arjoni i tha Mimozes, nese don do te presantoj me mamane time. Hahaha. Sigurishtë që ai kishte muhabetin që ai donte që Mimoza te takonte mamane e ti ngaqë eshte designer. Nejse. Tani me duhet te iku se kam ca punë. Ju dua shume. Naten.


Big Brother Albania 2


Hej damer och herrar.  Hur är läget med er idag? Med mig är det toppen, vaknade för några timmar sedan efter en lång kväll tittande på BigBrother Albania 2. Det var helt sjukt för i början sa programledare, att de skulle prova något nytt som ingen i världen har provat ännu, att ha en BigBrother med bara killar. Alla började prata i publiken och började bli oroligare, men till slut kom tjejerna till huset och alla killarna lyste upp som stjärnor på himlen. Alltså vad skulle killarna göra utan tjejerna? Ingenting. De är helt lost and we know it. Men nu är de 7 tjejer och 7 killar. Och jag tänkte jag skulle peka ut mina favoriter. Jag vet att de flesta som läser min blogg inte ens är albaner och har inte tillgång att kolla på BigBrother Albania 2, och om de skulle ha tillgång till det, hade de inte kollar för man förstår inget, då de pratar Albanska. Men i allfall jag vill skriva vilka mina favoriter är för det är en sjuk snygg kille med i det programmet som är modell. 

Arjoni -  Young, hot and Model
Mimoza - Nga Gjakova, studente
Adelajda - Mesuse e re.
( I will have a picture of them all later)

Annars har jag inte hunnit med något ännu, ska äta frukost snart och jag har lovat mig själv att plugga idag så att man kommer in i statistik 2 tänkandet. Ha en underbar dag allihop. Och vi Kanske hörs senare igen.


Shqip.

Miredita zonja dhe zoteri. Si jeni? Cka ka te re nga ju? Une jam shume mire sot, sa u cova nga gjumi dhe po shikoj ca tv. Tani kam rregulluar kervatin dhe do ha buk. Mbrëme nuk ishte nëta ma e bukur ngaqë u ngaterrova pak me nji person, por une kam te drejte, dhe pikë. Mbrëme kishte dhe big brother premier dhe i presentuan te gjith 14 finalistet  dhe unë do shkruaj pak se cilet jan favorite e mi. Naj gjë tjeter nuk ka ndodhur. Ndoshta shkruaj prap ma vone. O harrova, sot do mesoj shume shume, kyt gjë ja kam premtuar vehtes, ishalla sme ik vullneti kur ti marr librat ne dorë. Nuk e di por kohet e fundit ma kan merzitur shume mesimet. Shume keq kjo gjë. Nejse. Kaloshi sa ma bukur. E kaloshi një dite te mbare te gjith.


Wow,what a style she got..

Den här tjejen heter Hanna och jag tror hon är i Frankriken men sin pojkvänn John. Hon klär sig så otroligt snygg, jag älskar alla hennes outfits. Kolla bara in dessa outftis, jag smälter så snyggt hon klär sig.


Stentvättade Jeans som tydligen fanns på H&M barnavdelning och tygskor.
Kan inte bli snyggare, och sen hennes Kavaj. Love this outfit.

Klockrent. Och hatten, hur cool är inte den? Love it.

Snygga byxor eller vad? Skit snyggt. Mer outfits kan hitta på hennes blogg.

På tal om ingenting..


(This picture describes my heart very well, it is not brooken but not all heeled either)


Every time I see your name, my heart starts to jump like a happy girl who can´t stand still. But then I think about what really has happen between us, and my heart starts to cry, I feel week and I just want to disappear for a while. If I could disappear from you, that would be the best way of making my heart stop crying. But I can´t go away from you. I want to run, but my legs doesn´t work. I want to say things to you, how much I hate you but at the same time love you, but I can´t. What a fucking life I have. I am glad that there is one person who makes me happy sometimes. And I am very mad at myself that I can´t get away from another one who makes me sad every fucking time I see him.


Helg


(Bilden tagen av mig själv i Italien. I wanna go back to Italy. I loved the Pizza)

Hallo Hallo.

Gud vad det var skönt att sova ut idag. Hela veckan har varit stressigt och jag har fått vakna tidigt varje dag. Men nu är man utvilat. Klockan är inte mycket, så jag har inte hunnit göra något spännanden (inte för jag brukar göra spännande saker), men jag har faktiskt vaknat tidigt för att vars en helgdag(enligt mig). Klockan 11:00 var jag uppe och kollade på tv, sen gick jag upp från sängen och städade mitt rum med musiken på det högsta volymen. Tog en dusch och nu har vi gäster.


Idag blir det en slapp dag, jag tänkte ta och ringa en kompis och fråga om hon vill fika med mig, men nu fick vi ju gästerna, så det gick inte. Just det ja, vi har en läxa till på måndag med, fan.

Ha en underbar dag allihop. Kanske jag skriver senare mer, om något nytt händer.


Koha per te shkruar ne shqip tani.

Dite e re dhe energi e re. Kjo dite  e bukur filloj, duke i cua sms nji engjull, sa me ka dalur gjumi. Dhe sigurisht që dhe mora nji sms te bukur nga ai cuni pa emer por që e therrasim V. Sot jam cua pak a shume heret per mua. Kam rregulluar dhomen time, me musiken me maximum. Bera nji dush dhe tani kemi ca miq te babit dhe mamit. Sa goce e mire jam bë, bëra kafe per miqt sot. Goce shtepie apo cka?

Per sot skam naj plane te madh, do rri ne shtepi dhe dom e duhet me mesuar se kam provim edhe ca dite, dhe kam ca mesime që i kemi per te hënenL Kurr nuk po mbaron kjo shkolla, tani ma ka merzitur pak si shume. Dite te mbare te gjith. Ndoshta shkruaj prap ma vone, nese ndodh naj gjë e re. Kaloshi nji ditë sa me te bukur te gjith.


Äntligen hemma


Vilken dag. Helt fullpackat. Jag hade skola 9:00 till 16:00. Så det betyder att jag vaknade klockan 6 på morgon, och sov klockan 1:00 igår kväll. Och kom hem nu, klockan 23:00. Vi hade en föreläsning, lite förvirrad var den, men det gick rätt hyfsad ändå. Efter föreläsning blev det räkneövning lektionen. Vilket var mindre lyckad, då en uppgift tog en hel timme. Fy fan alltså. Tänk på tentanL


Förutom den tråkiga skolan, hade vi det jätte trevligt hos Rwan. Vi åkte först till stan på jakt efter en dvd spelare. Vi hittade en till slut och sen hyrde vi en film (som jag inte minns namnet på), köpte godis och pizza med. Alexandras snälla/kolla/trevliga mamma körde oss ända till Rwan och hennes roliga pappa gick med på att jag fick åka med de till centralen. Eller ja, de körde förbi centralen i Kristianstad så jag fick följa med.


Filmkvällen hos Rwan var verkligen mysigt och Selma hade många skvaller och fina historier att berätta. Du kan allt om alla Selma. Filmen blev det inte mycket av, då vi inte hade fjärkontroll till Dvd och ingen orkade koncentrera sig på vad de sa på engelska.

Tack för besöket Rwan. Nu ska jag sova. Ha det gött allihop.


Si gjithmone tani duhet me shkruar dhe ne shqip.

Sot nuk kam qen ne shtepi që nga ora 6:00 deri ne 23:00 te mbremjes. Dita filloj me që kishim shkolle nga 9-16:00. Shume mesime te reja dhe shume gjera te veshtira. Por keto i paska shkolla.

Mbas shkolles nu desht me ik tek gjyshja e nji shoqes me gjetur nji Dvd, dhe me ne fund e gjetme nji. Bleme nji pizzë, dhe bleme nji film (sja mbaj mend emrin) dhe cokollate me henger. Gjith keto gjëra i båeme ngaqë ishim tek nji shoqe që jeton afer shkolles.


Shume bukur e kemi kaluar. Filmin e harruar sepse u habitme tuj folur per tjer (thashetheme) dhe Selma (nji shoqe) kishte shume historina te bukura. Tani jam ne shtepi dhe do flej gjumë. Zemer me falq ste kam kthye sms, por skam pas bateri dhe sa  i lexova. Naten.


Väntar på skolbussen i skolan!


Just nu sitter jag i skolan och gjorde klart en del av vår statistik arbete. Det gick snabbare än jag hade förväntat mig. Det tog bara 40 minuter och nu sitter och väntar på bussen som ska ta mig till Tågstationen. Sen blir hemmåt.
Ja, vad ka man säga mer? Jo, dag var det framtidsdagen och alla företag fjäskade (stavas det så), men vi utnjyttade de också.De fick svara på våra fina enkäter, så nu är vi klara med de. Hur skönt som helst.

Ha en underbar dag allihop.  Kanske skirver mer på bloggen när jag kommer hem (inte för någon sitter och vänta på mina inlägg, me i alla fall)


 Fol shqip me tha dikush, që tani po shkruaj shqip, se me folur ështe pak veshtire. Une tani per tan jam ne shkolle, kisha ca mesime dhe i bëra. Dhe tani po pres autobusin per mem cua tek treni ater duhet me marr trenin per ne Karlshamn. mbas trenit prap autobus dhe me ne fund te fundit jam ne shtepi. Kyt rrugë bëj cdo dite:( Nejse...

Sot sic e kuptuat isha ne shkolle, dhe kishin ardhur shume oraganisatime per me shit gjëra. Por nuk ja u vara shume, sepse eshte nji V që me thot që gjith rrejnë:P Hahahah. Kaloshi sa ma mire. Ju dua sa me doni.

Min dag..


Min dag. Vakna med the Voice med Kenza. Trist och stel var hon, men bättre än Bella. Kenza har inte en gnällig röst, plus på kanten. Efter tv tittande och frukost tog jag bussen till tågstationen för att ta mig till skolan med tåget. Vi försökta göra marknadsundersökningen, och jag var bäst (kaxig jävel, det är jag det). Men ärligt jag frågade alla och gjorde klart den på tåget. Nu har jag frågat 30 stycken, där 17 är killar och 13 tjejer. I morgon får vi jobba vidare med arbetet, sjukt tråkigt, men inget att göra åt det.


Idag fick vi tentan tillbaka med. Jag klarade den här tentan med, känns skönt men sorligt med. Jag var bara några unka poäng från högsta betyget, och jag sa högt, vad elakt av våra lärare. Gissa vad han stod bakom mig och sa, var du en poäng ifrån högsta betyget? Vad gjorde jag? Jo jag bokstavligt talat sprang därifrån. Hur dum är man? Jag har ju han i statistik 2 med. Jag vill inte till räkneövningarna länge.  

Nu är det Top Model som gäller och sen duscha och sova. Vi hörs imorgon. Love u all. /Ida


Nice looking...

Wentworth Miller Fun
... Guy!

Ledig dag IGEN!

Hej o Ho.
Hur är läget med er? Själv mår jag prima. Kanske det bero på att jag har varit aktiv idag. Jag vaknade klockan 9:00, tog bussen till stan, gjort hål i mina öron köpte lite ansiktskrämer och tog bussen hem. Åt mat hemma och det var dags att bussen till stan igen. Kollade lite på Vero Moda och hittade en jätte söt vit blus för 50 kr och köpte inte den, shoot me. Problemet var att den fanns bara i S och inte i XS men det skulle sitta lite löst med skärp i mitten. A ja kanske man få gå och kolla på den en annan dag.


Nu är jag hemma och är rastlöst. Jag har saker att göra (som läxan) men jag hatar denL Imorgon blir Kristianstad redan klockan 9:30, då vi ska intervjua folk på stan. Hoppas det går bättre den här gången. Vi måste bli klara med skiten så vi kan börja göra klart arbetet. Sen är det tenta dags snart med.


Just det ja, jag överförde lite pengar från fonden till ungdomskontot så nu ska Alexandra få sina pengar. Förlåt att du fick vänta så längeL

Ha det gött allihop.


Tani duhet me shkruaj dhe ne shqip. Mos me ken per ty zemer, radhe kisha shkruaj edhe ne shqip ne adressen time.
E di kam shkruaj " Tani dhe ne shqip" por shume pritoj me shkruaj dhe ne shqip. Nejse.

Cka ka te re nga ju? Po keni kohe te fleni deri vone ne mengjes? Po shkoni ne shkollë? Po luaj jeta me ju apo po luajni ju me jete? Jeta ime po luan me mua, dhe une po e shijoj. Ma mire kishte lujtur jeta nese ti zemer do ishe ketu, por ck ate besh, keto i paska jeta. Dhe keshtu ështe kur e don ma te miren dhe jo po thua diken sa me e pasur afer!


Sot isha ne qyetet dhe bleva ca gjëra që mu deshten. Dhe kryva ca punë që kisha tek banka. E din cka po mendoja. Gjithcka është bë shumë e shtrejtë taniL Biljeta e trenit ben ma shume, rrobat bëjne ma shume. Gjithcka nji katastrofe e madhe. Degjova sot ne lajme që SAS kishte krisen ma te madhë kyt vitë. Nese per SAS spo ec puna mire, vec paramendo se si eshte ekonomia ime, krejt ne fund te fundit. Kaq kisha per sonte. Jua dua sa me doni. Naten.


En ledig måndag!


Kenza jackan - bra matrial!

Gillar inte att det står hennes namn på kragen! Hur kul är det?

Tjabba tjena hallo i Sverige säger vi så...

Hur är läget med er? Med mig är det super bra. Har haft en slapp dag. Vaknade rätt sent och tog bussen till stan. Kollade lite på kläder och köpte en baslinne på JC. Skit bekvämt och snygg är den. Jag bokade också tid att göra hål i ena örat. Jag har egentligen hål i mina öron men ena är snett, då min mormor (som hade glasögon) gjorde hålet snett. Vilken otur. Nu måste jag betala 140 :- bara för att göra hål på ena örat. Det är dyrt tycket jag, men jag måste göra det, om jag nu ska kunna ha öronhänge. Jag älskar pärlöronhänge men kan aldrig ha de. Men efter imorgon så ska jag börja ha det och aldrig ta bort mina pärlöronhänge.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Jag borde göra läxan till på fredag, men den ser så svårt och tråkig ut. Fan med, statistik 2 kommer att gå åt helvete.


P.S. På JC i Karlshamn hade de fått in Kenzas jacka. Jag gillade inte den. Och den satt inte snygg. Men den hade väldigt bra kvalité, plus på kanten. Och den kostade rätt mycket, runt 1600 kr tror jag. Kolla in bilderna jag tog på omklädningsrummet.

Sov gott allihop!



Shqip!

Mirëmbrema goca, djem dhe zemer. Cka ka te re nga ju? Mire jeni? Une jam mirë.

Sot skam bë as edhe nji gjë speciale. Isha ne qytet dhe bleva nji bluse te zezë. Dhe lash nji kohë per me shpua (apo si e quajne) njërin vesh. Ne fakt kam bira ne veshte e mia por jan shtrembt. Kur isha e vogel mik a shpua nënan e mamit veshet dhe ajo ka pas gjyslyke dhe nuk ka pa mirë, që tani që kam "rittur" e kam kuptuar se nuk duket mire. Nese do e rregoj dhe ater mundem me pas vathë ne veshë!

 Sdi cte them ma shumë. Vec se me mungon nji njeri shume dhe ai e din se kush ështe. Zemer mos e meso cunin e vogel me dal ne kafë që tani se do ket kohe me dale ne kafe! Naten te gjith! Ju dua sa me doni!



Beautiful.


"Te jesh i dashuruar dot të thotë me tepër se te jesh i pasur, sepse do te thot te jesh e lutmur!!"
som betyder.

Att vara kär beyder mer än att vara rik, det betyder att vara lycklig.

Handlat mad med....


Då har man handlat mat med mamma. Jag är otroligt förvånad att det gick så smidig att handla med mamma. Alltid när vi handlar mat eller kläder brukar det alltid bli bråk mellan mig och mamma, då hon alltid ska få som hon vill. Men inte idag. Att handla mat är lite jobbigt och man måste bära tunga kassar. Sen fick vi lite problem när vi skulle betala, för då funkade inte kortet, (pinsamt). Men det var inte vårt fel utan kassaapparaten var offline och hon bad oss dra kortet ändå, hur dum var inte kassörskan? I alla fall gick hon iväg och fixade med kablarna och sen funkade kortet efter några minuter.


Nu är jag hemma i min säng och äter Tik Tak (Team Orange) samtidigt som jag kollar på tv.

Kanske jag skriver igen senare på dagen, jag har flyt när det gäller bloggandet idag.


Shqip!

Dy skrime ne nji ditë, cka thua tani ti zemer?  Sot sa u cova nga kervati hengra buk och ika me mamin me ble ushqim. Ështe hera e parë që une dhe mami dalim per me ble dicka dhe me ardhur ne shtepi ma bë shamate. Duhet me e shkruaj ne kalender kyt ditë. I vetmi problem që kishim sot, ishte karta që deshme me paguar gjithcka nuk punoj, POR nuk ishte faji jone por aparit ishte offline dhe shitoria nuk e kishte pa, (budalle apo cka?). Tani jam prap ne kervatin tim dhe po shikoj tv, me tik tak ne gojë!


090201


 

Kändes lite konstig att se på datorn att det var första februari idag, för att jag sov klockan 3 på morgonen igår och då stod det 1 februari, så när jag vaknade, tänkte jag, var det inte igår kväll första februari. Jag vet att det var morgon klockan 03:00  och det är samma dag. Onödig fakta.

På tal om onödig fakta/rolig fakta visste ni att det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.


Första gången på länge som jag skriver på bloggen så här tidig. Vad har hänt? Kanske börjar jag bli aktiv och duktig tjej? Igår vaknade jag klockan 11:00 (tidigt för mig) och gick en promenad i 30 minuter. Kom hem och städade alla mina skåp och Silvas också. Kastade massa med onödig papper och mycket annat. Sen sydde jag mina pyjamas byxor som hade gått sönder. Inte nog med det, jag städade hela min garderob och delade upp mina kläder och Silvas. Och jag strök tre skjortor. Det kallar jag aktiv. Men det var bara igår jag var duktig och aktiv. Nu är klockan två snart och jag ligger fortfarande i säng. Synd att min aktiva jag inte varade lite längre. Mamma började älska det.


Idag ska jag slappa. Kolla på Tv. Ska kolla igenom läxan till nästa vecka, om det går att göra den. Glöm inte att kolla på trean ikväll, filmen Holiday går klockan 21:00 och det är skit bra. Verkligen hur mysig som helst.

Ha en bra dag allihop. Love you all!


Shqip!

V, vec per ty po shkruaj ne shqip, sepse ti me the, pse nuk ke shkruaj ne adressen tënde apo mendove se une do te shkruaj per ty apo cka?


Tani është ora 2 te dites, por ne fakt me ka cua babi me telefon ne oren 12:00. Ska njeri ma te cuditshem se familja ime, dhe kur jam vetem ne shtepi sme len me fjetur deri sa dua unë, se ma kur jan ne shtepi 100 here vin ne dhomen time dhe me therrasin me u cua. Por pse me u cua kot, skam me ik me dele! Por sdo ishte ken keq me pas dele dhe me pas ku me i cua, tek kodra e vogel, se ater ndoshta te kisha takuar ty. (cuni ne skype).

Sot skam bë asgjë, akoma ne kervat (si gjithmone). Por dje kam bë shume gjëra. Kam dalur me ecur 30 min, kam qepur nji pare pantallona, kam hekurosur 3 këmisha, kam rregulluar gjith komedinat e mia dhe i kam rregulluar gjith rrobat e mia dhe i kam nda nga rrobat e motres, sepse ajo gjithmone i bën rrumujë. Gjynah që smundem me ken aq aktive cdo dite, se mamit i pelqej shume.


Kaq kisha per te shkruar per sot, do mundohem me shkruaj cdo dite. Por kajher skam kohë. Ju dua aq shume sa me doni. Me gjith dashuri /Ida


RSS 2.0