Fan med..

.. Jag lovade ju mig själv att inte bli ledsen, att det var lika bra att det hände, att det var på tiden att du stack. Men nu känns allt så jävla fel. Hur ska man undvika att prata med en person som man ser konstant och är så van att skriva med han? Jag vill radera allt som har med honom att göra, men jag kan inte, helt omöjligt.


Den här sockersöta blusen har funnit på H&M och jag vill ha den, hjälp mig hitta den:)

Bingo

Nu kan jag lungt säga att jag har hittat rätt person och han bor i Sverige och har världens snyggaste kropp  och har vänner i Mörröm:P hahaha Jag säger bara V who?

Lady Gaga...


Lady Gaga rosett

Min rosett.

- Måndag -

Tjenare. Hur är läget med er? Själv är jag trött som bara den. Vill sova men jag kan inte. Måste plugga med jag vill inte. Få inte sitta vid datorn (för att undvika att se V) men jag sitter här ändå.


Vilken bra start på veckan, började med två föreläsningar med vår roligare lärare som inte alls är seg (Ironi, Rwan:P). Föreläsningar gick ju bra, men det ser väldig svårt ut. Kalkylering kräver tid att lära, och vi få ha böckerna till Tentan, vilket betyder att Tentar kommer att inte vara svårt, men MEGA svårt. Men det är sista tentan sen är man klar med alla tentorna. Sol, vind och vatten (sommar) är snart här. Vad tråkig jag är och vad tråkig inlägget blev (inte för andra inlägg är roligare).

Dagens icke höjdpunkt var när tåget skakade en lång bit och folk började kolla konstig runt omkring sig. Men jag överlevde. Och fast tåget var sen så hann jag med bussen för den var sen med. My lucky day and Alliiees Lucky day aswell;)


P.S. Rwan övningarna jag gjorde är rätt, jag kollade på facit (som jag inte visste fanns) D.S.


Beach 09´


Måste till Gina Tricot:)

Live Laugh Love



Men tjenare. Hur har ni haft det? Själv har jag lekt Bree i DSW. Jag har städat, lagat mat, tvättat, strukit stora lassar med kläder och fixat garderoben. Nu har jag och min syster a walk in closet. Måste bara köpa en klädstång hos Ikea och allt är perfekt. Min kära pappa har målat garderoben i ljus beige färg och vit, det ser helt sjukt snyggt ut. Annars har man varit ledig hela veckan (förutom måndagen). Ja, just det ja. Jag har köpt två plastik blommor med vaser och en ny lampa. Sen har man bråkat med folk och är små arg nu, men det går över. Något som jag skulle ha gjort är att läsa alla kapitel som vi har till på måndag, men det blev inte av. Fan måste ta och läsa de. Jag är trött nu på skolan, skönt att är den sista kursen, sen kan man ta det lugn. Förlåt att jag inte har bloggat, men att blogga ingår inte i Brees schema, så det får vara min ursäkt. Ha en underbar dag mina vänner.

" Baby you are pefect, but not for me"

Jag dör snart..

all är ute och festar och själv har man " pluggat" hela veckan. Not fair at all!

RSS 2.0