Party, party...

Nu blir det party all night long until 23:00 a clock. hahaha enligt mamma är 23.00 lagom tid att komma hem. Lover her.

Jag hjälpte en Arab med hans Svenska läxa på tåget




Hej mina vänner. Hur är läget hos er? Hoppas allt är kanon bra
.

Vet ni vad som hände idag på vägen hem? Inte? Då ska jag tala om för er vad som hände. Jag hann med kvart i ett tåget hem till Karlshamn. På tåget satt också hon Ryskan, och vi diskuterade vem som var bästa läraren och hittills och det blev Linus. Efter att hon hoppade av i Bromölla var jag själv på tåget. Vid stolen bredvid satt två araber och pratade med varandra, högt och snabbt som bara den. Jag hade ingenting att göra så jag skrev ett sms till V, och då mina vänner kommer en av de araberna och frågar mig om jag kunde hjälpa honom med Svenskan. Han hade skrivit några meningar som " Jag är tjugofem år gammal och jag har varit i Sverige i fem år och så vidare". Jag läste igenom hans så kallade uppsats och rätta hans stavfel. Inte nog med det så fick jag säga alla15 meningarna han hade skrivit hög så att han kunde lära uttala dem. Där satt jag och sa ordet Sverige tusen gånger tills han upptäckte att man uttala Sverige som - Sverije- och då skrev han det på arabiska. Helt sjukt var det. Jag tror han satt mitt emot mig och gick igenom hans läsa i mer än 10 minuter. Hur ofta händer det att någon ber en främling om hjälp med hans läxa, inte ofta. Killen var typ snart 30 år, men hans kompis var ung och söt. På tal om kompisen han kom också fram för att vara säkert att han hade frågat om alla meningarna. Men är man snäll så är man det.

Annars så har jag varit i skolan idag. Haft en mega tråkig föreläsning och sen åkte vi till stan och åt pizza. Vi diskuterade lite om Rwans ( ni vet vem) så Alliiee du borde inte ha åkt till mormor. Haha. Ha en bra dag allihop. Nu blir det läsa igenom Björns föreläsningar. Love you all.


Onsdag

Hej allihop. Har ni sovit gott? För jag har sovit gott nu i en timme, tills jag hörde min syster skrika och då vakande jag. Så himla skönt att sova en timme efter skolan. Annars så har jag varit i skolan, 9-12. Gjorde klart den sista laborationen med kära Rwan. Efter skolan åkte vi direkt till DinSko för att kolla om de hade fått ett par gladiatorsandaler. Vi provade sandalerna men jag tyckte inte de var så fina som de såg ut på deras hemsida, och Rwan tyckte att det var för många nitar på dem. "Det ser ut som att man har lampor på skorna" sa hon. Dem hade för mycket bling bling enligt henne. Jag tyckte inte att nitarna störde men de var inte fina framifrån. Däremot var de sjukt snygga i profil. Vi hann med H&M också. Jag hittade en helt underbar linne för 98 kronor och fick den för 88 kronor, 10 % för det var clubbdag. Det var min dag det. Nu ligger jag i sängen och ska snart ta och gå kolla på Big Brother en halvtimme, sen blir det tv-kväll. Men egentligen BORDE jag plugga. Varför kan inte vi få instuderingsfrågorna och plugga på tentan eller varför kan inte vår lärare lägga ut de senaste föreläsningarna?  Fan jag kommer inte klara den här tentanL. Ha en bra kväll allihop. Love you all!

- Söndag -


Ska jag ha den här som header eller den jag har nu?

Hallo mina så kallade vänner. Haha, skämt åt sidan.

Hur är läget med er? Själv mår jag toppen. Lite trött, (fast jag inte har gjort någonting) och har världens ångest att jag inte har pluggat ett skit. Men annars är det toppen som sagt. Ja, just det ja. Har ni lyssnat på Björn föreläsningarna som finns på hans hemsida? Först och främst är det skit lågt som man måste koncentrera sig för att höra det han säger, och för det andra, de är ju nästan 3 timmar långa. Skit tråkig är det. Jag lyssnade igenom två av de och sedan gav jag upp. Men jag ska ej klaga det är bra att man KAN lyssna på de om man nu missar en föreläsning. Annars sitter man här och väntar på att ONE TREE HILL ska börjar och sedan Gossipgirl. Imorgon är det skolan igen, och veckans skolschema ser besvärlig och lång ut. Ni får ha en bra dag allihop. Puss o Kram.


Redan Lördag?


Gammal bitchi bild på mig:P

Vad snabbt den här veckan har gått. Snart åker min syster till Tyskland och snart är det tentamen. Fan. Jag har ångest för den här tentan, det känns inte bra. I all fall. Idag skulle jag med Em till glassbåten men så blev det inte. Istället skulle vi iväg med familjen, jippi. Igår kollade jag och em på Askungen:) Jag hade tydligen aldrig sett den förut. Kul att kolla på gamla disney favoriter.


Ola i Karlshamn, det du:P

- En ledig fredag -


Do YOU like it? Becuase if you like I will hate it, haha kidding.

Goddagens allihop. Hur mår ni? Det flesta går i skolan idag eller jobbar, själv är man ledig. För tillfället ligger jag i sängen och äter chips. Jag har faktiskt gjort någonting idag, jag har ändrat min Header. Men jag tycker inte om bakgrunden på bilderna. Men det får vara så. Jag har också försökt plugga till tentan som vi har den 2 maj, men det går inte bra. Jag är bara klar med första kapitlet och vi har 10 kapitel som vi ska kunna. Hur ska det gå? Jo, åt helvete kommer det att gå. A ja. Nu ska jag fortsätta att inte göra ett skit, men jag ville bara skriva några rader på min kära blogg. Ha en bra dag allihop. By the way, jag är sugen på att festa, men min lilla Emelie är säkert trött av att jobba hos Hemtex!


Skolfoto problem..


Hahaha Kolla Gubben på bilden. Älskar hans ansiktsutryck. På bilden: Gubben, Rwan, Alexandra och Jag.

Jag går galen snart. Det är så här att jag betalade en faktura till skolfoto till min syster. Jag betalde genom internetbanken och jag var så säkert på att jag skrev rätt siffror och rätt bankgiro, som jag alltid gör. Visst jag kan vara slarvig men inte med fakturor. Det har aldrig blivit fel. I all fall. Jag trodde jag hade betalat henne faktura till skolfoto för pengarna gick ut från mitt konto och allt stämde. Efter bara några veckor får min syster en till faktura med en påminnings avgift att betala. Jag som trodde jag hade betalat rätt fick ringa till de och förklara att JAG HADE BETALAT FAKTURAN I TID. Hon bad min gå in på Internetbanken kolla på historiska betalda fakturor och ge bankgiro nr och OCR nr. Jag gjorde som hon sa och då mina vänner säger hon att det är fel bankgiro jag hade skrivit in och pengarna hade hamnat på någons annans konto. Jag skrev in det bankgiro som pengarna hade gått till och hittade företaget. Letade upp deras nr och ringde de. Tanten jag pratade med sa att jag skulle skicka ett kvitto att jag hade betalat, så det gjorde jag. Efter några minuter får jag ett mail från tanten där hon säger att de tar emot skolfoto betalningar och att jag hade skickat rätt från början. Men saken är det att jag har betalat 2 fakturor och nu tar det en jädrans tid att få tillbaka pengarna från den första faktura som var rätt betalat men som skolfoto inte tyckte det. Det är helt komplicerad och jag är arg. Det var fan bara 150 kronor, men ni vet hur jag är. Jag måste gå till botten med allt. Kommer ni ihåg 2 kronorna hos Wayne´s i Stockholm. Hahha.  Det var bara det jag tänkte skriva för idag. Jag är små arg för att min syster inte hade skrivit ut föreläsningarna men det gör hon imorgon. Ha en bra dag allihop. Nu ska jag läsa Sofis MODE! Imorgon är jag ledig. Halleluja.


P.S. Jag hittade Selmas älskade festtopp som hon köpte i Stockholm i Sofis ModeD.S.


Bara två tentor kvar...


Gud vad skönt. Jag kollade nyss på den senaste tentan och jag klarade den:) Jag var sjukt osäkerhet om jag skulle klara den här tentan, för att jag skrev för lite. Jag kunde ha skrivit mer men jag pallade det inte. Huh nu är det bara två tentor kvar till sommaren och sen har jag klarat av ett helt år och klarat av alla tentorna med första gången. Skönt. Nu måste man plugga till IT tentan som är skit svår. Det finns fan i mig tusentals glosor:( Vem kan lära all de?
 

Klädesplagg jag vill ha...


Tänk den här blusen med ett par vita byxor och vita tygskor.
Enkelt och fint.

Gillar detaljerna vid midjan. Jag tror den här klänningen är väldig fin när man har den på sig. Den ser lit tråkig ut på bilden.

Älskar färgen på den här klänningen. Jag måste prova den.

Jag älskar det blommiga mönstret på denna klänning, men jag hade inte våga ha den på mig. Jag kanske måste prova den med om den finns kvar på H&M.

Jag provade den här kavajen i Stockholm i svart och den kändes lite tråkig. Nu vet jag varför. DEN SKULLE HA VARIT I VIT FÄRG. MÅSTE PROVA DEN!

Men jag kan inte handla kläder nu. Jag har inga pengar kvar:( Livet suger ibland!

090415

Godmorgon allihop.

Nu är man vaken, har ätit frukost och ligger i sängen och kollar på Ellen. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, I love her. Hon är så jädra grym den bruden;)

Annars har jag inga planer för idag. Måste jävla läsa i It-boken. Jag säger alltid att jag ska läsa och jag börjar läsa en sida sen lägger jag undan boken. Jag måste vara mer bestämt och ta och läsa den. ( Not gone happen) På tal om ingenting, jag vill ha en vit kavaj. Tydligen är vita kavajer inne nu. Tänk vad fräsch att ha en vit kavaj på sommaren med slitna jeans och gladiatorsandaler. Aaa Jag vill vara rik.


-Söndagskväll-


Skorna jag skulle ha festat med igår, som inte blev av:(


Godkväll allihop.

Hur har er dag varit? Solat något idag? Själv har jag inte solat, inte ens varit ute i den varma solen. Jag tänkte gå ut och ta bilder men så blev det inte. Jag är för lat. Nu ska jag lata mig ännu mer genom att kolla på tv och bara ligga i sängen. Det är tur att jag har en otrolig hög ämnesomsättning annars hade jag varit riktig tjock, så lite som jag rör mig. Ha en underbar kväll allihop.


Fan Fan Fan..

Det är 21 årsgräns på Harry´s och jag kommer in, men inte Emelie. Så det blir ingen fest ikväll. Jag får kollar på Big Brother. Jag som var så jädra sugen på att dansa och bara ha kul. Vi få gå ut en annan dag. Glad Påsk på er allihop.

Lördag:)


                                                 Jag och Alexandra

IGÅR: Blev bjuden till en utefest när jag och syrran var ute och gick en promenad.

Så här gick det till:

Killen: Hej
Jag: Hej
Killen: Kom och festa med oss
Jag: Nej tack en annan gång
Killen: Men vad fan kom och ta en wisky
Jag: Hejdå

IDAG: Italien fyller år och jag har skrivit tusen mail men inte skickat en enda. Vad ska jag göra? Ska jag skicka en födelsedag gratulation eller låsas som att jag inte kommer ihåg hans födelsedag?

IKVÄLL: Ska kanske ut och festa. Men jag vill ha gula kläder på mig. Är det okej eller måste man bära något gult bara för det är påsk? Kanske man ska inviga mina nya skor från dinsko:)

Nu försöker jag plugga men det går inte bra:( Ha en underbar lördag allihop!


Gina Gina come to Kristianstad...


Den här t-shirten / toppen skulle Selma vilja ha, eller? Jag skulle inte heller tacka nej till den. Kolla vad fin den är bakifrån:) Så klart kommer den från Gina Tricot:)


Jag tycker inte om klänningar men till den här klänningen vill jag ha!
Den här klänningen är den perfekta student klänningen om jag får välja. I love it!

Solen är här och jag ska ut till den....


Jag vill göra något galen så jag öppnade en burk öl som faktiskt var stark öl. Det mina vänner. visste ni inte att just jag skulle göra. Emelie svara på din hemtelefon och kom till mig så kan vi gå till 18-åringens hus ( som nu är 20 år). Jag vill inte sitta hemma och läsa min tråkiga bok ( IT-boken). Ja just det ja. Kanske man ska ta och gå till McDonalds och käka glass. Ha en bra dag:) Emelie om du ser detta ring på mobilen om du vill gå till den magiska huset med den snygge 20-åringen:) Ha en bra solig dag:)

Killar är sjuka i huvudet....


(Så här arg är jag nu, eller mer arg än det som syns på bilden)


...I alla fall V. Gör man inte som han säger är man tydligen onormal och inte förstår saker och ting som man ska. Fan jag är egentligen glad att han stack, hoppas han aldrig kommer tillbaka. Ja, jag är arg! Ha en bra dag allihop!

Stan med Emelie


(Me on the picture)
Hej o ho allihop. Idag vaknade jag tidig och åkte in till stan med kära EMELIE. Vi fikade, shoppade och hade allämnt roligt. Ni vet den väskan som fanns på MQ som du Selma ville köpta. Jag hittade den på MQ i stan och jag köpte den. Plz dont hate me:P Men det var skit fin så jag var tvungen att köpa den:) Annars hittade jag en jätte söt t-shirt på Lindex och ett par solglasögon men jag har handlat så mycket i Stockholm så jag köpte inte de. Nu är jag hemma och kollar på Tv. Det har varit en hel underbar dag idag!

Ledig Onsdag:)

                                (På bilden: Jag i Stockholm, på gamla stan området)

Klar med laboration tre. Gött. Det gick hur smidig som helst. Jag skrev ner alla frågorna på papper först och sedan på powerpoint, mycket lättare än att direkt göra det på powepoint. Jag fick tre frågor på några och andra fick bli fem frågor. Skönt att man är klar. Nu är det bara att läsa vidare i boken som är på engelska. Har min stora Svensk-engelska lexikon med mig, så det ska väl gå bra. Mer än laborationen har jag inte gjort idag. Eller jo, jag pratade med Emelie med. Imorgon blir det fika med my lovley friend Emelie. Det var ett tag sen man träffade henneJ. Ha en bra dag ni som läser min blogg.


Visst ser bilden inbjudande till att plugga?

Då var man tillbaka Igen och Igen


Idag blev jag påmind av Alexandra att jag faktiskt har en blogg. Gud jag hade nästan glömt bort att jag bloggade varje dag innan och nu har det gått många veckor utan att blogga. Men jag ska försöka börja skriva lite då och då, men inte varje dag. Det pallar jag inte. ( Palla säga Palla)

Idag var jag i skolan och fick reda på att vi fick 8 poäng på vårt arbete och 10 var max. Snacka om att vi var glada. Genomsnittet föra året hade varit 4 eller var det 5? Men vi fick hela 8 poäng. Men det är vi värda, så mycket som vi jobbade med det arbetet. Hur mycket bråkade om tabellerna. Pierre är ju så god, han gillade att vi varierade tabellerna och opponering gruppen klaga på det. Vi fick också skapa ett system till 24 bilder. Komplicerad, så jag orkar inte berätta hur det gick till. Nu ska jag sova. Har inte sovit tillräckligt på veckor. Ja just det, Jag är ledig en hel vecka. Gött. Ha en bra dag.


P.S. Jag bjuder på en bild som jag tog framför kungahuset i Stockholm. I love Stockholm. Emelie vi måste dit tillsammans. Vi kan boka biljetter redan nu, så blir det billigt som fan. Vi betalade bara 158 kronor för tågbiljetten till Stockholm. D.S.

P.S 2. Ja, Alexandra jag ska skicka bilderna snart. Men jag har inte många bilder på Er!


RSS 2.0