En bild säger mer än 1000 ord!


......................................

E puth njërin fort!

E kisssssss njërin fort! Sa histori e bukur! Nji djalë që e kam per zemer, gjithmone thohte " E kiss njeren fort" dhe ne privat chat me thohte, shiko ne main cka kam shkruar per ty! Ma e forta ështe që cuni i zgjuar mendonte qe une nuk e di qe ai i thoshte te gjithve gocave ne chat shiko ne main dhe jo vec mua! Ne fakt nuk eshte per tu qeshur por tani eshte pak ironike, sepse tani nuk besoj qe guxon me i then kujt ma te kiss fort:P
Që ti X lexo mire E kisss Njërin fooooooort!


I love you!
( I too)

Remzie Osmani - Jetoj

A better song then this is hard to find, love it so much!


Fika med Anna

Söta Anna Pettersson kom förbi idag och vi åt hallon och jordgubbspaj:)
Hur gott som helst var det. Vi kollade på Film med och på nya avsnitt av ONE TREE HILL!
Har saknat One tree hill, så det var kul att se den tillbaka på tv:)
Men detta var inte dagens höjdpunk, jo att ANNA kom var ju sketa kul som alltid.
Men det var en ängel som sa att han ska komma till Sverige och hälsa på, dock inte vilken dag.
Redan efter att ha snackat klart med han, går jag inne på toan och prova mina läppstift och maskara utan att tänka för.
Hur blir det när han säger dagen då han kommer? Kommer typ prova alla mina kläder eler köpa nya kläder.
uh vad nervöst, men det ska bli kul. Längtar så mycket.

Imorgon blir det skola redan klockan 12.00 och sen plugga kanske.
Ska sova nu och dröma om typ en:P

Take me to the beach, Please someone:P
bilden tagen by me in Italy!

Söndag

Jag och Gerta 
 i Hemlandet

Jag vill tillbaka till Havet! Jag saknar havet, folket där och M. I wanna go back! Jag vill ligga i min stol och vända huvudet och se M, som sitter i sin stol och kollar så söt åt mitt hål, och små le när han ser att jag kollar tillbaka, Och jag vill vakna klockan 5 på morgonen och springa vid havet med M, Och jag vill dricka hans cappucino. I wanna go backa to the Beach! Måste dit nästa år med.


God morgon allihopa.

Nyss vaknat och mår prima, dock skriker mamma lite för att det första jag gör, när jag vaknar, är gå ut på Internet. Hon har i för sig lite rätt men jag är inte ensam om det. Finns folk som är ute på Internet dygnet runt, så då så: P

Idag blir det en lugn dag, ska dock leta lite fakta om Acta, ett företags som vi ska skriva om.

Imorgon blir det skola, och vi ska renskriva några svar typ hela dagen. Uh, men det blir nog kul. Jag Rwan och Sanjin, japp alla är invadrar! Vi har Svenskar i vår lag med, Joacim, Niclas och EmilJ

Well in off about that. Now I have to leave and eat breakfast. Later on maybe I can go to Em, it was a long time sense I saw her. I miss that girl.

Have a nice day

//Ida


Bilder

Sjukt vackert hotell som vi sov i Österrike, så mysigt:)
Italien

Österrike



Dagens Outfit + H&M skorna


Dagens klädval:P

Sketa svårt att gå i dem,  men men vem bry sig?

T-shirt från vet ej:P

New Router:)

Hej och Hallo.

Hej är man här igen till Router historien och idag har jag en ny route, alltså den funkar nu, men nu funkar inte Internet till den gamla datornL Varför ska det vara så krångligt?

Jag köpte ju en nätkabel så det kan funkar till gamla datorn men, icke sann icke att det funkar.

Jag vill ge upp men det går inte, måste fan ha internet till min laptop, så är det bara!

Idag blir det en lugn dag, det kommer några gäster och jag ska baka TVÅ pajer, en med hallon och den andra med jordgubbar. Inte nog med det, nu vill mamma ha morotskaka med, så det får blir det också. Vilken snäll dotter jag ärJ Sen till kvällen kanske Em kan komma hit, eller juste det jag, hon ska på bio med Anna, kanske ska åka med dem:P


Pajen som jag bakade!

Router

Aldrig förr i mitt liv har jag behövt installera så mycket som idag. Hela dagen har gått åt att installera en jävla router och är inte klar med den än.

Kan ni förstå att jag har ringt runt sen klockan 10.00 på morgonen till klockan 16.00 på eftermiddagen för att fixa den och nu säger de att det inte är fel på jävla router men Mitt Modem.

Alltså räcker det inte att jag har ring och slösat minst 200 kronor på routers kundsupport, men nu ska jag klaga på att mitt modem inte funkar heller. Jag menar, kan inte de bara säga att det är fel routern?

Och kanske det är fel på modemet också, men hur mycket tid ska man lägga på att fixa jävla internet?

Jag dör och jag tänker fan i mig fixa skiten om det är det sista jag gör. Problemet är att om jag vill byta ONOFF till Telia och köpa routern där, kan jag inte kan lämna tillbaka router och få pengarna tillbaka, de har ingen öppet köp, bara bytesrätt. Fan fan fan, kanske man ska köpa en router utan trådlös koppling, eller vad det nu heter.


Ja just, jag har pratat med en som heter Martin (trevlig och roligt kille som tyckte att jag var för glad, fast jag var jävla arg), Han klagade direkt på routern, men jag köpte den igår, så jag gav inte upp. Istället provade jag igen att installera den på egen hand och sen ringde routers support telefontjänst och fick prata med en finsk kvinna, som man inte förstod ett ord om vad hon sa (hon klagade på kabeluppsättning) Vi fick fram till att vi skulle stänga allt av och vänta i 20 minuter och prova att ringa igen.

Jag tog en lång dusch och ringde igen efter 3o minuter. Den här gången får jag prata med

svensk en käring, som var skit arg och otrevlig som bara den. Hon klagade på min dator, jag skulle tydligen inaktivera version 6 och aktivera version 4 på Windows vista.


Sa hejdå till henne och ringde Acer(dator supportens telefon) och där fick jag prata med en trevlig äldre man, (så lätt det i telefon) Jag sa vad jag behöver hjälp med, men istället fick jag hjälp med allt annat, utöver det jag egentligen frågade om. Men till sist så "hjälpte" han mig men att hitta rätt och inaktiva version 6.

 Men han tyckte att det gick två steg förtidigt med att hitta rätt, så att det i sig var ett fel. Felet har tydligen uppstått när jag installerade datorn från första början. Han tips var att installera allt från början, öhhh vad fan tror han? Jag sa hejdå till den trevliga mannen och ringer routers support igen, och börjande från ruta ett igen. Så klart så funkar det inte. Efter att ha provat alla metoder som finns, säger kära Daniel (för så hette killen, som kan ha varit högs 24 år)att det är fel på modemet . Tydligen är den för gammal eller något fel på den. Men det kan också vara routers fel säger han. Vad ska man göra efter allt denna lärorika dag: P? Döda sig själv är mitt tips: P


Nu när jag har släppt routers installation, kom jag på att killarna som jobbar som dator supporter på olika företag, har så fina röster och är jätte trevliga och roliga. Medans tjejerna är giriga och inte så värst trevliga. Hur kommer det sig? Eller är men trevliga mot damer och damer trevliga mot när den manlig könet ringer?

                               

Nu ska jag i alla fall dra till McDonalds eller Pizzerian och äta, för mamma har inte gjort något att äta. Kanske drar till Harrys sedan men brudarna, eller inte. Vi få se.

Den här dagen kommer jag aldrig att glömmaJ

Puss o kram alla


Fredag

Hej O Ho!
Vilken dag och klockan är bara 11:00!
Idag vaknade man upp tidigt för att fixa den trådlösa internet, och gissa om den funkar?
Nopp, så klart den inte gör. Så jag fick ringa de som hjälper med att komma åt internet, genom trådlös router.
Där fick jag prata med en jätttteee trevligt kille som små skrattade åt min dumma försök. I alla fall fick jag hjälp och skulle prova allt från början, då vill den inte heller. Så vi provar typ 3 olika metoder, och till sist kom vi fram att det är fel på varan, så nu måste jag till Kristianstad och byta skiten. Tänka sig att den jag skulle köpa ska vara fel på, why?
Jag orkar inte ta tåget och bussen till OnOff i Kristianstad, fuck the internet, I am tired of it!

Och jag som är ledig idag:(

Köp aldrig en router på ONOFF.

Köp ej denna skiten!
Bye all

Måndag


Ja nu är det måndag igen och allt det tråkiga väntas...
Eler ok kanske inte riktigt tråkigt, för idag var det rätt kul, faktiskt.
Vi hade Akademiska former och vi lärde oss hur man skriver ett bra arbete, eller rappor.
Vi samlades i grupper och diskuterade skrev och skrev en arbetes/tidsplan.
Ja just jag ska nog skriva klart protokollet med, de ska jag ej glöma.
Vi kom fram till att vi skulle skriva 5 frågor var till Företaget Acta.
Det är min uppgift idag. skriva renskriva protokollet och komma på fem smarta frågor.
Annars så har dagen varit bra, och bätte blir det, för min syrra är inte hemma och jag ka ha rummet helt för mig själv.
Yes..!

RSS 2.0